óvszert szeretnék venni az én méretemre hogyan csináljam?
a te korodba még felesleges h gumi legyen nálad
azt hagyd meg a nagyoknak h használniuk keljen
am a te méretedbe nincs
egyelőre maradj a recskánál majd ha lesz a te méretedben gumi akk hordj magaddal
addig maradjon a kézimunka :P
Nézd srác.. 12 éves vagy, és 10 centis.. még fölösleges venni... meg szerintem 1-2 év alatt úgyis nőni fog a méreted, és ez már kicsi lesz :)
De azért felpróbálhatod simán :)
Amúgy szeitem bemész egy boltba is veszel.. bár lehet hogy furán néznek majd ,de hát... neked kell :D vagy megkérsz valakit :)
Amúgy megkérdezhetem hogy milyen magas vagy? :)
Nem bántásból mondom (ahogy gondolom az előttem szólók sem), de valóban egy kicsit fiatal vagy még. Felelőtlenség lenne szexelned, szóval ezzel az indokkal ne tarts magadnál óvszert, bírd ki még legalább 2-3 évig, de az sem baj, ha tovább. :)
Persze értem, hogy kíváncsi vagy, ez nem is baj, én is az voltam a te korodban. Ha izgat a téma, nyugodtan vegyél magadnak óvszert, próbáld fel, ismerkedj vele nyugodtan. Amúgy a megfelelő méretet/modellt csak próbálgatással lehet megtalálni. Ki kell próbálni egy bizonyos fajtát, aztán ha nem nyerő, akkor egy másikat. Előbb utóbb mindenki talál magának valót. :)
Ha lenne még kérdésed, vagy beszélni szeretnél valamiről, csak nyugodtan. A kíváncsiság természetes. Ha szeretnéd, privátban is nyugodtan írhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!