Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
észrevettem a neten hogy van vmi féle peyroni kór.ez vmi féle elgörbült péniszhez vagy a hasfalhoz közeledést jelenti.nekem is arra áll egy kicsit vagy hát balra és felfele görbe de ne olyan brutális ferdeségre gondoljatok.hogy menjek el vele orvoshoz?urologiára vagy nem tom hova kell?nem biztos hogy ez a kór van nekem de jó lenne minél hamarabb kíderíteni.2014. ápr. 16. 14:22
1/4 anonim válasza:
Most mondanám hogy tegyél fel róla képet de nem akarom azt olvasgatni hogy "te szatír!!" az utánam következőktől.. :)
(De attól ha még nem probléma, tehetsz fel, és mondok véleményt.)
Na mindegy. Nézd, sok embernek hajlik valamerre a cerka, nekem is kicsit balra.. nem nagy gond ez, elég ritka az egyenes.
tehát.. ha feláll, akkor a hasad felé görbül ha jól értem ugye?
2/4 anonim válasza:
Neked erre ,másnak meg másfelé hajlik meg .Ettől még jól müködhet .Ez nem számit kóros elváltozásnak .
3/4 anonim válasza:
A pénisze a legtöbb embernek nem teljesen egyenes. Ez önmagában nem probléma. Baj csak akkor van, ha a görbület olyan mértékű, hogy a szexuális együttlét során akadályoz.
Urológusnak nyugodtan megmutathatod, ha bizonytalan vagy, de ha nem olyan nagymértékű a görbület, valószínűleg nem kell kezelni.
4/4 A kérdező kommentje:
az van h igen görbe és még csak 1 szer 2 sztszer voltam lánnyal de hallottam vagy olvastam hogy ha nem hajlik akkor van baj mármint tőből nekem hajlik és nem fáj amikor hajlik értitek mármint comb felé vagy hogy írjam a hastól ellenkező irányba:D
2014. ápr. 16. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!