Hogy csináljam azt, hogy nem verem mondjuk egy hétig? Mert sose bírom ki mit csináljak hogy ne arra figyeljek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 14:02
1/9 anonim válasza:
Ezt fejtsd ki kicsit bővebben! Mit is szeretnél tudni pontosan?
2/9 anonim válasza:
Régen én is nagyon rá voltam kapva, mikor egész nap nem csináltam semmit, egész nap tele voltam energiával.. heti 2-3x vertem ki.. Aztán eljártam konditerembe, és már ahhoz is fáradt voltam hogy elővegyem..
3/9 A kérdező kommentje:
Minden nap maszturbálok és így azt szeretném elérni hogy egy hét szünetet tartok de mindig muszáj vagyok előkapni
2014. ápr. 10. 14:17
4/9 anonim válasza:
A napi 1 bőven belefér.3 napnál több szünetet felesleges tartanod is.Ahogy múlnak az évek ,észre sem veszed úgy csökkented .A gyakoriság meg nagyon korhoz kötött.
A korodat is kellett volna írni .
5/9 anonim válasza:
miért nem akarod kiverni 1 hétig? meg fogsz őrülni
6/9 anonim válasza:
aha 4-es, csökken a gyakoriság, ahogy halad a korod, persze
mikor, 70 évesen?
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem ami bejött a sport...
Azzal konkrétan le mozgom a vágyat és akkor nincs is rá akkora igényem , mivel szerintem egy ember azért is maszturbálhat sokat mivel keveset mozog!
TFW
8/9 A kérdező kommentje:
Mert a haverommal hetvegen csinalunk mĂťpinĂĄt es tĂśbbszĂśr is meg szeretnĂŠm baszni egy nap ugy hogy ne fajjon a pĂścsĂśm de ehhez nnem kene kiverni par napig :D
2014. ápr. 11. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!