Ha kettő hétig töltöm vissza a torrenten az adatokat,14 órátol,21-ig, az elég? Vagy hogyan csináljam hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Van aki azt mondta,egy hónapig mennie kellene a gépnek,van aki azt,vissza kell tölteni azt,amit letöltöttem,és a harmadik verzió pedig,elég 50 százalékot visszatölteni.
Szerintetek??
2010. dec. 10. 13:31
1/5 anonim válasza:
hát én ilyenről most hallok először ... pedig rengeteget leszedtem már, na de visszatöltési kötelezettségről nem tudok
2/5 anonim válasza:
Pedig a legtöbb torrent oldalon megvan az a minimum 0,6-os arányig kötelező visszatöltés. Van olyan oldal, ahol teljesen vissza kell tölteni azt, amit letöltöttél.
Az elsőtől amúgy megkérdezném, hogy szerinte mi a torrentezés alapja?
3/5 anonim válasza:
ha ingyenes oldalról töltesz (kickass torrent,isohunt,piratebay) akkor (ha nem akarsz túlságosan jószívű lenni) amint letöltötted állísd le,mert egyrészt ingyenes oldlnál teljesen mindegy,nem szólnak érte,másrészt addig se megy a net. De ha fizetős oldalon vagy akkor tölsd vissza különben ki is tilthatnak onnan.<=egyes oldlakon
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok,fizetős helyett meghívós oldlt akartam írni :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a 0,6-os arányt hol látom??Nagyon kezdő vagyok,és értetlen,nem írtátok meg hogy elég -e 14-21-ig seed-ni?
2010. dec. 11. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!