Körbemetélés,16 évesen, altatásban?
Van itt par ember (vagy inkabb, azt gyanitom ugyanaz, tobb nickkel) aki a teljes korulmetelest propagalja, de annyira nagy hevvel, hogy meg a karacsonyat is ezzel tolti, el lehet kepzelni, milyen elete lehet....
Nos, nekem levagtak az egesz fitymat es csak a hatranyat lattam es latom egesz eletemben.
Az altalanos iskola utan is van meg elet, pl kozepiskolaban, amikor ezt megszoljak a tobbiek, sajnos. Nekem ez tapasztalat.
Az is tapasztalat, hogy rosszabb az agyban minden, erzeketlen a makk, ronda a varras, a makk foltos, kerges stb.
Ezek tenyek. Ez van.
Minden mas csak rizsa es olyan emberek reklamozzak a teljes korulmetelest, akik eloben soha nem vallaljak a velemenyuket, en viszont vallalom. Emiatt van, hogy engem es azokat, akik szinten a csonkolas es felesleges vagdosasok ellen vannak, minden modszerrel provokalnak.
De hiaba, az igazsag akkor is igazsag.
A teljes korulmeteles egy barbar, elmebeteg, primitiv eljaras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!