Lakorószkopia műtét! Minden esetben altatásban végzik?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!Pár hónappal ezelőtt voltam egy HSG vizsgálaton mi szerintem a jobb petevezetőm el van záródva a bal 2 szöri átnyomással átjárható.De látott valami a doki a jobb oldalon (polip) ujjbegyi nagyságú.Ezért küldött el egy másik dokihoz aki ezt lakoposzkópiával megnézné!Ez kb februárba derült ki.Kicsit besokaltam és pihentettem a dolgot,hogy felkészüljek rá.A kérdésem az lenne aki áteset ezen,hogy minden esetbe altatásba végzik?Epidurális érzéstelenítésbe nem végzik el?
Ellnézést,hogy ilyen hosszan írtam.
igen, csak altatásban csinálják. Nem olyan vészes, mint gondolnád, bár én amúgy nagyon féltem tőle (azelőtt még soha nem altattak).
Nekem mindkét petevezetékem el volt záródva, a laparoszkópiával sikerült megnyitni mind a kettőt.
reggel műtöttek, délután már sétáltam a folyosón.
# 2/4 gondolom te azért műtetted meg magad,hogy babád legyen?
Ha igen neked mennyi idő után sikerült?
2-es vagyok.
igen, azért műtöttek, mert babát szerettünk volna, de sajnos utána mégis lombik lett a vége.
viszont utána másfél évvel kért a dokim méhtükrözést, ott megnézték a petevezetékeimet is, átjárható volt mindkettő simán.
Fejlemény:Voltunk dokinál és ő nem javasolta a műtétet.Hanem egyből a lombikot mondta.Megvizsgált nem látott olyan bajt.Igaz az egyik el van záródva,de azt mondta attól függetlenül a másik működik és még van esély,hogy természetesen összejön.Írt fel clostit.
Jár az agyam mi legyen.
Mivel az egyik el van záródva gondolom így egyszeűbb.
Ezt nagyon jó olvasni,pozitív dolgokat.Én se adom fel és nagyon bízom benne,hogy spontán össze jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!