Körbemetélés,16 évesen, altatásban?
5 ös hogy ehhez minek altatás ? Majd ha téged metélnek megtudod .Ahol bőven van altató orvos ,ott az altatás nem gond .Mivel fiatal korú vagy ,nagy esélyed van rá .Náladnál fiatalabbakat csak altatásban műtenek .
Nem légből kapott a válaszom,nagyon sok fiút megkérdeztem ez ügyben .
"5 ös hogy ehhez minek altatás ? Majd ha téged metélnek megtudod ."
Ha nem altatnak, akkor se érez belőle semmit az ember.
16 éves korban már ritkán altatnak,csak kérésre.Fitymaszükületet is csak súlyos esetben kell metélni,csak sok orvos mivel tb támogatott a beavatozás erre akarja rávenni a betegeket.Sokan beszólhatnak ha meglátják hogy metélt vagy,sokaknak nem tetszik a látvány sem és kb fél cm-1 cm vel is kisebb lesz a péniszed.
Körülmetélés ráadásul 4-6 hét alatt gyógyul.
Én a helyedben a többi lehetőséget is megnézném,mint a zplszika,fityma plasztika,bemetszés.Fityma plasztikánál is csak lazítanak a fitymán,nem vágnak le a fitymából.Gondold át alaposan szerintem.
Mennyire nem tudod hátra húznia fitymád rendesen?
Altatás meg azért jobb mert nem éppen kellemes amikor a péniszedbe tűt szúrnak.
"Sokan beszólhatnak ha meglátják hogy metélt vagy,sokaknak nem tetszik a látvány sem és kb fél cm-1 cm vel is kisebb lesz a péniszed. "
Ez mekkora baromság, már ne is haragudj. Ki szólna be? Normális ember nem mutogatja úton útfélen a fütykösét. És azzal az 1 centivel mi történik, elpárolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!