Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület?

Fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és amikor erekcióm van nem jön le teljesen a bőr a makkról. Letudom húzni de akkor se tudom teljesen kifeszíteni a fitymát mert egy gyűrű szerű valami van és ha onnan megpróbálom tovább húzni elégé fáj és nem is szokott teljesen sikerülni. Az érdekelne hogy ezzel mit kéne kezdenem. előre is köszönöm a normális válaszokat.

2014. máj. 3. 20:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hajrá, sok sikert :)
2014. máj. 6. 19:37
 22/25 anonim ***** válasza:
15%

Menj el urologushoz és ha lehet kerüld el a metélést,szerintem erre nem is lesz szükség,lehet valóban csak a fékkel van a gond,de most is nyugodtan akár egyedül is elmehesz urologushoz,vizsgálathoz nincs szükség szülői engedélyhez,baráttal,testvérrel bárkivel mehetsz és majd a továbbiakat megbeszélitek ott.

Ha műteni kellene akkor meg nyára kérsz egy időpontot és akkor nem is tudodik ki sehol sem,suliba sem tudják meg.

2014. máj. 7. 17:51
 23/25 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam :) ,de én inkább elmondom a szüleimnek ők biztos többet tudnak erről mint egy barát :)
2014. máj. 7. 21:55
 24/25 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed! :) Sok szerencsét a továbbiakhoz!
2014. máj. 7. 22:26
 25/25 anonim ***** válasza:
15%

Na jól teszed hogy elmész orvoshoz vele mindegy kivel csak menjél el,de legyetek nagyon körültekintőek és ne menjetek bele azonnal bármibe,hanem a lehetőségeket beszéljétek át.

Majd írd meg voltál dokinál?

Mi volt?

És beszéld meg a szülőddel hogy várjon meg kinnt a váróba,mert sok helyen nincs külön vizsgáló rész és ennyi idősen jobb ha már vizsgálatkor nincs bennt a szülő,mert az azért elég égő ennyi idősnél.

2014. máj. 16. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!