Fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és amikor erekcióm van nem jön le teljesen a bőr a makkról. Letudom húzni de akkor se tudom teljesen kifeszíteni a fitymát mert egy gyűrű szerű valami van és ha onnan megpróbálom tovább húzni elégé fáj és nem is szokott teljesen sikerülni. Az érdekelne hogy ezzel mit kéne kezdenem. előre is köszönöm a normális válaszokat.2014. máj. 3. 20:04
1/25 anonim válasza:
Igen! Ez fitymaszűkület (erre enged következtetni a szűk gyűrű is! Beszélned kellene a szüleiddel és forduljatok orvoshoz!
2/25 anonim válasza:
Majd megérkeznek a fitymaszűlkület szakértők,és orvost javasolnak .
3/25 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmazok azt akartam a kérdésben mondani hogy az a gyűrű szerűség nem a makk környékén van hanem attól 2-3 cm-re és amikor nincs erekcióm akkor teljesen hátra tudom húzni fájdalom nélkül csak akkor meg görbe lesz.
2014. máj. 3. 20:25
4/25 anonim válasza:
Nem fogalmaztál rosszul! Érthető volt! De ez akkor is fitymaszűkület! Pontosabban relatív fitymaszűkület! Amikor lankadtan hátrahúzod, merre görbül?
5/25 A kérdező kommentje:
Előre (ha az én helyzetemből nézed :D )
2014. máj. 3. 20:45
6/25 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy a fitymaféked is rövid(a vékony húr a makk alján, ami összeköti a makkot a fitymával)! Ha ez rövid, akkor amikor hátrahúzod a bőrt, előrehúzza a makkodat. Ezt is kezelni kellene! Szóval továbbra is azt mondom, hogy beszélj a szüleiddel és menjetek orvoshoz!
7/25 A kérdező kommentje:
És erre a doktor milyen kezeléseket fog ajánlani?
2014. máj. 3. 20:50
8/25 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet megmondani, mert a fitymaszűkületed mértékétől függ, amit ő lát, amikor megvizsgál. És lehet, hogy javasolni fogja a fitymaféked átvágását is! De látatlanban nehéz lenne bármit megjósolni előre! Nézesd meg minél előbb és kiderül!
9/25 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne hogy a legjobb és legrosszabb esetben mi történik.
2014. máj. 3. 21:00
10/25 anonim válasza:
Ha elég enyhe a szűkületed, akkor írhatnak fel szteroidos krémet, ami javíthat rajta. Rosszabb esetben szükség lehet valamilyen műtétre pl. bemetszés, fitymaplasztika, részleges- vagy teljes körülmetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!