Enyhe fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van, alap állapotba szépen lejön, de amikor merev akkor csak 80-90%áig, és egy kicsit fáj, mintha nagyobb lenne a makkom, vagy a fitymám szűk.. és kaptam ilyen elocom kenőcsöt, hogy kenegessem, sokkal jobb lett meg minden, de nem mentem vissza kontrollra és abbahagytam, meg azzal az a baj hogy a krém a makkomra is rászárad, és nem tudom lemosni, meg elég érzékeny és alig merek hozzáérni.. sex felé közeledek, de az urulógus nem veszi fel a telefont és nem tudok elmenni hozzáá... kenegessem még azzal a kenőccsel?
17/f
2014. ápr. 29. 16:45
1/25 anonim válasza:
Az Elocom egy szteroidos kenőcs. Azért kaptad először ezt, mert a szteroidnak bőrelvékonyító mellékhatása van, ami javíthat az enyhébb szűkületen! Ha jól tudom, ezeket nem szabad hosszú ideig használni, szóval inkább várd meg az urológus tanácsát vagy keress fel egy másikat! A szexszel pedig vigyázz, mert ha még mindig szűk a fitymád, fájdalmas lehet!
2/25 A kérdező kommentje:
ha tovább kenegetem akkor lesz valami mellekhatas? mert mar elegge sokszor alkalmaztam azt a kenocsot...
2014. ápr. 29. 17:16
3/25 anonim válasza:
A minimum az, hogy elváltozik a színe. Elfehéredik, elbarnul, vagy ragyás lesz.
4/25 A kérdező kommentje:
hát, eddig komolyan mondom, semmi bajom se lett, pedig tényleg elég sokszor kentem be.. se elváltozás se semmi, de abbahagyom és akkor megpróbálom megkeresni, igy nehéz szexelni? vagy valami tapasztalat? vagy mondjam el a csajnak hogy még nemlehet és megérti? csak félek h elmondja mindenkinek...
2014. ápr. 29. 17:35
5/25 anonim válasza:
Hát a csajt nem ismerjük, de ha bízol benne, el is mondhatod neki. Ha nem, akkor egyszerűen kerüld el az olyan helyzeteket, ameddig meg nem oldódik a gondod. Szexnél a szűkület hasonló kellemetlenségeket okozhat, mint maszturbációnál. Feszülhet, fájhat.
6/25 anonim válasza:
Nem szabad hanyagolni a kontrollt, meg eleve, igy nem szabad hozzaallni. Menj masik urologushoz, ha mar ennel szegyellsz megjelenni.
7/25 A kérdező kommentje:
Nem szegyelek megjelenni, meg csak 1 urulogus van.. és sehogy se tudjuk elérni már vagy 1 hete telefonálunk de semmi
2014. ápr. 29. 17:53
8/25 anonim válasza:
A doki nem is fogja felvenni a telefont,mert hozzá is írányitják a betegeket .
9/25 A kérdező kommentje:
de sehogy se lehet elérni, nem is tudunk időpontot kérni.. senki se veszi fel
2014. ápr. 29. 18:13
10/25 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy inkább másik orvost kellene keresni! Vagy esetleg próbáljátok meg más időpontokban hívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!