Enyhe fitymaszűkület?
Fitymaszűkületem van, alap állapotba szépen lejön, de amikor merev akkor csak 80-90%áig, és egy kicsit fáj, mintha nagyobb lenne a makkom, vagy a fitymám szűk.. és kaptam ilyen elocom kenőcsöt, hogy kenegessem, sokkal jobb lett meg minden, de nem mentem vissza kontrollra és abbahagytam, meg azzal az a baj hogy a krém a makkomra is rászárad, és nem tudom lemosni, meg elég érzékeny és alig merek hozzáérni.. sex felé közeledek, de az urulógus nem veszi fel a telefont és nem tudok elmenni hozzáá... kenegessem még azzal a kenőccsel?
17/f
Nem vagyok lány,bár ezt a nick nevet a nővérem is használja,tehát a százalékszám megegyezik és ugyanez a stílusa de még hosszabban ír mint én,de éppen most ide nem írt.
De igazad van az orvosban amúgy,orvos a szakember,nem is mondtam hogy nem az,csak arról írtam ha egyből metélést javasolná akkor csak óvatosan,de a fityma tornáztatás beválik sok esetben,nekem is volt egy időszakom,amikor hirtelen nőttem minden téren és kicsit feszülő érzés volt ha mereven hátrahúztam de kb 2 hét alatt meg is oldódott így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!