Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe fitymaszűkület?

Enyhe fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van, alap állapotba szépen lejön, de amikor merev akkor csak 80-90%áig, és egy kicsit fáj, mintha nagyobb lenne a makkom, vagy a fitymám szűk.. és kaptam ilyen elocom kenőcsöt, hogy kenegessem, sokkal jobb lett meg minden, de nem mentem vissza kontrollra és abbahagytam, meg azzal az a baj hogy a krém a makkomra is rászárad, és nem tudom lemosni, meg elég érzékeny és alig merek hozzáérni.. sex felé közeledek, de az urulógus nem veszi fel a telefont és nem tudok elmenni hozzáá... kenegessem még azzal a kenőccsel?

17/f

2014. ápr. 29. 16:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
amikor voltam, akkor aztmondta hogy olyan enyhe, hogy nem javasolja a műtétet, de most meg egyre jobban jön le, merevedéskor már teljesen lejön, igaz nehézkesen, de ez is már haladás , csak be kell járatnom :D
2014. máj. 1. 20:08
 22/25 anonim ***** válasza:
40%
igen,én is erre gondoltam amikor arról írtam hogy tornáztasd a kenőcs meg csak javít a helyzeten.De kitartónak kell lennie és azért majd egy felül vizsgálatra érdemes lesz elmenni.
2014. máj. 1. 20:26
 23/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagyok lány,bár ezt a nick nevet a nővérem is használja,tehát a százalékszám megegyezik és ugyanez a stílusa de még hosszabban ír mint én,de éppen most ide nem írt.

De igazad van az orvosban amúgy,orvos a szakember,nem is mondtam hogy nem az,csak arról írtam ha egyből metélést javasolná akkor csak óvatosan,de a fityma tornáztatás beválik sok esetben,nekem is volt egy időszakom,amikor hirtelen nőttem minden téren és kicsit feszülő érzés volt ha mereven hátrahúztam de kb 2 hét alatt meg is oldódott így.

2014. máj. 1. 20:30
 24/25 A kérdező kommentje:
ha kitágul a fitymám, szóval ha megoldódik, akkor már nem lesz többé ilyen bajom?
2014. máj. 1. 22:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt előre nem tudjuk megmondani, mert a fitymaszűkület bármilyen életkorban kialakulhat. De leginkább azzal tudod csökkenteni a fitymaszűkület kiújulásának esélyét, ha mindig ügyelsz a péniszed tisztántartására (a fitymád alatt is)!
2014. máj. 1. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!