Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe fitymaszűkület?

Enyhe fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van, alap állapotba szépen lejön, de amikor merev akkor csak 80-90%áig, és egy kicsit fáj, mintha nagyobb lenne a makkom, vagy a fitymám szűk.. és kaptam ilyen elocom kenőcsöt, hogy kenegessem, sokkal jobb lett meg minden, de nem mentem vissza kontrollra és abbahagytam, meg azzal az a baj hogy a krém a makkomra is rászárad, és nem tudom lemosni, meg elég érzékeny és alig merek hozzáérni.. sex felé közeledek, de az urulógus nem veszi fel a telefont és nem tudok elmenni hozzáá... kenegessem még azzal a kenőccsel?

17/f

2014. ápr. 29. 16:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
mindent próbáltunk, másik orvos nincs.. az lesz hogy holnap bemegyek eloveszem es megmutatom mi abaj ha mashogy nem tudom.. köszönöm szépen a segitséget mindenkinek!
2014. ápr. 29. 18:28
 12/25 supra01 válasza:

1 hét az nem sok, lehet, hogy külföldön van konferencián vagy nyaralni telelni valahol.

Egy rövid kis műtét minden gondodat megoldaná!

2014. máj. 1. 09:11
 13/25 A kérdező kommentje:
de elég sok idő alatt gyógyul be... vagy 5hét, én műtét nélkül szeretném megoldani
2014. máj. 1. 10:22
 14/25 supra01 válasza:
és mi az az 5 hét, utána életed végéig nyugodtan hokizhatsz meg sexelhetsz, így meg csak kínlódol!
2014. máj. 1. 10:39
 15/25 A kérdező kommentje:
de csak most van lehetősegem a szexre
2014. máj. 1. 11:10
 16/25 anonim ***** válasza:
42%

A kis műtéttel vigyázz,olyan enyhe a szükületed hogy ne hogy enged hogy metélésre bárki is rá vegyen,sokaknak nem tetszik a látvány,hosszú a gyógyulási idő.

Ilyen enyhe szükületkor nem kell metélni,elég ha kenegeted és óvatosan tornázatatod a fitymád,hátrahúzogatod meleg vízben,vagy elég a fityma,z plasztika vagy bemetszés is(ezek gyorsabban gyógyulnak,nem fogják a makkod fedő fitymád levágni.

Milyen kis műtétre gondolsz?

2014. máj. 1. 15:20
 17/25 A kérdező kommentje:
es mennyi a gyógyulási idő?
2014. máj. 1. 15:46
 18/25 anonim ***** válasza:
A gyógyulási idő 4 hét. Az, hogy valakinek tesztszik vagy nem, szubjektív vélemény és nem érv. A meleg vizes tornáztatást egyetlen orvosi oldalon vagy könyvben sem javasolják, szóval erről is inkább az orvosodat kérdezd, ahogy az esetleges beavatkozásokkal kapcsolatban is inkább rá hallgass, elvégre ő ért hozzá!
2014. máj. 1. 18:49
 19/25 anonim ***** válasza:
42%

Az orvossak akkor is jobb ha vigyázz,mert igen sok esetben kiderült hogy nem is lett volna szükség körülmetélésre és a bemetszés vagy fityma ill z plasztika sokall kisebb beavatkozás és gyorsabban is gyógyul,hiszen egy kisebb vágással csak lazítanak a fitymán,de nem távolítanak a fitymából el,tehát nem vágnak le abból.

Orvoshoz mindenképpen menjen el,és valóban hallgassa végig,de ha egyből metélni akarna és a leírtak cáfolják hogy metélni kellene akkor beszéljen vele hogy ezt szeretné elkerülni vagy akár más orvost is keressen fel és beszéljen vele is.

2014. máj. 1. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Ennek ellenére, ha nem haragszol, továbbra is azt mondanám, hogy egy diplomás orvosra és ne egy fiatal lány véleményére hagyatkozzon! :) Az orvos meg is vizsgálja és nem csak leírás alapján "távdiagnosztizál"!
2014. máj. 1. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!