Enyhe fitymaszűkület?
Fitymaszűkületem van, alap állapotba szépen lejön, de amikor merev akkor csak 80-90%áig, és egy kicsit fáj, mintha nagyobb lenne a makkom, vagy a fitymám szűk.. és kaptam ilyen elocom kenőcsöt, hogy kenegessem, sokkal jobb lett meg minden, de nem mentem vissza kontrollra és abbahagytam, meg azzal az a baj hogy a krém a makkomra is rászárad, és nem tudom lemosni, meg elég érzékeny és alig merek hozzáérni.. sex felé közeledek, de az urulógus nem veszi fel a telefont és nem tudok elmenni hozzáá... kenegessem még azzal a kenőccsel?
17/f
1 hét az nem sok, lehet, hogy külföldön van konferencián vagy nyaralni telelni valahol.
Egy rövid kis műtét minden gondodat megoldaná!
A kis műtéttel vigyázz,olyan enyhe a szükületed hogy ne hogy enged hogy metélésre bárki is rá vegyen,sokaknak nem tetszik a látvány,hosszú a gyógyulási idő.
Ilyen enyhe szükületkor nem kell metélni,elég ha kenegeted és óvatosan tornázatatod a fitymád,hátrahúzogatod meleg vízben,vagy elég a fityma,z plasztika vagy bemetszés is(ezek gyorsabban gyógyulnak,nem fogják a makkod fedő fitymád levágni.
Milyen kis műtétre gondolsz?
Az orvossak akkor is jobb ha vigyázz,mert igen sok esetben kiderült hogy nem is lett volna szükség körülmetélésre és a bemetszés vagy fityma ill z plasztika sokall kisebb beavatkozás és gyorsabban is gyógyul,hiszen egy kisebb vágással csak lazítanak a fitymán,de nem távolítanak a fitymából el,tehát nem vágnak le abból.
Orvoshoz mindenképpen menjen el,és valóban hallgassa végig,de ha egyből metélni akarna és a leírtak cáfolják hogy metélni kellene akkor beszéljen vele hogy ezt szeretné elkerülni vagy akár más orvost is keressen fel és beszéljen vele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!