Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azért ez még normális?

Azért ez még normális?

Figyelt kérdés

Osztálytársaimmal a "szerszámunk" méretéről beszéltünk. Legtöbben 12-13 centit mondtak, a legnagyobb 15 cm volt. Utána nézelődtem itt az oldalon is, és itt is hasonló méreteket írtak.

Nekem most 18 cm, és valószínüleg nőni is fog, mert folyamatosan nyúlok. Nem lesz így túl nagy?

Egy 14 éves fiú

2014. máj. 1. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos h fog nőni lehet elérte végleges méret

ez nem testmagaság fügvénye

2014. máj. 1. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy pontosan, hogy is mérted, ezen is sok múlik, nem mellesleg nagyobbat is elhet úgy használni, hogy ne legyen rossz a csajnak :)
2014. máj. 2. 00:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Szeméremcsontomtól mértem a makkom végéig. Úgy tudom ez az egyetlen "elfogadott" mód.
2014. máj. 2. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A növekedés nem korfüggő.Lehet hogy ez neked a végleges méret is ,most már csak vastagodni fog .
2014. máj. 2. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

nőhet még,de az is lehet hogy simán már elérte a végleges méretét,például magasabb fiúknál 180 cm magasaknál akár 13-14 éves korban már megállhat a pénisz növekedése.

Míg alacsonyabb 13-14 éveseknél van hogy még fanször sincs és igen csak kicsi az a szerszám.plusz nem mindegy hogy milyen magassághoz tartozik a méret,mert egy 164 és egy 180 cm magas srácnál is másképp mutat:-)

Lehet már nem nő tovább.

2014. máj. 2. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen magas a többi srác és milyen magas vagy te?

De legalább ti nem hazudoztatok mindent össze,mert mindenki jó pár cm-t odaszokott még hazudni.

2014. máj. 2. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:
A többiek 170 és 180 cm között vannak, én 180 vagyok.
2014. máj. 3. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!