Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ha orgazmus után...

Normális ha orgazmus után felcsúszik a bal herém?

Figyelt kérdés
eddig csak kétszer vettem észre amikor a barátnőm orálisan kielégített, hogy a bal herém felcsúszott a lágyékcsatornába . nagyon megijedtem hogy mitől duzzadt ott meg a lágyékom és odanyúltam és akkor vetem észre hogy a herém volt felcsúszva. olvastam hogy ez vezethet sérvhez vagy lehet a sérv tünete. egyébként egyáltalán nem érzek fájdalmat vagy nem vettem észre más rendellenességet.

2014. ápr. 25. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Normális, a here emelő izmok visszahúzták a testütegbe. Majd idővel beszűkülhet a lágyékcsatorna és nem húzódik fel.
2014. ápr. 25. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen normális ez.Anatómiai oka van ennek .Még idősebb korban is felcsúszhat.A sérv kialakuláshoz nincs köze .
2014. ápr. 25. 19:39
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) esetleg előfordulhat hogy ezt a napi 4km futás okozta? kb két hete futok napi 4 km-ert
2014. ápr. 25. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy a futás ilyesmit okozna. Egyébként ennek a neve "ingahere" vagy Testis retractilis.

[link]

Nem biztos, hogy problémát okoz, de a biztonság kedvéért beszélhetnél egy orvossal!

2014. ápr. 25. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

szeritem nem normális nekem soha nem csuszot fel

nyilván fejebb kerül de nem bekerül

2014. ápr. 25. 22:12
 6/11 A kérdező kommentje:
csak azért mert több helyen olvastam hogy nekik is felcsúszott...egyébként csak akkor csúszik fel ha hanyatt fekszem, csak ha a gravitáció rásegít.
2014. ápr. 25. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem hiszem, hogy gondot jelentene, sok más embernek is van iylen.
2014. ápr. 26. 02:16
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

amíg ott kidudorodik, és utána vissza megy a helyére akkor nincs baj

sok fiúnak ilyen, elég megnézni pár homo videót

van akinek csak az egyik, és olyan is akinek mindkettő, tisztára úgy néz ki mintha kasztrálták volna

2014. ápr. 26. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
ja és nekem is hajlamos felcsúszni a péniszem mellé, de csakis ha fekszem és a csaj lovagol rajtam, ha lóg akkor nem csúszik fel soha
2014. ápr. 26. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
"egyébként csak akkor csúszik fel ha hanyatt fekszem, csak ha a gravitáció rásegít." így van mindenkinek általában akkor csúszik fel, a pénisze mellé az még nem a lágyékcsatorna (szvsz)
2014. ápr. 26. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!