Normális ha orgazmus után felcsúszik a bal herém?
Figyelt kérdés
eddig csak kétszer vettem észre amikor a barátnőm orálisan kielégített, hogy a bal herém felcsúszott a lágyékcsatornába . nagyon megijedtem hogy mitől duzzadt ott meg a lágyékom és odanyúltam és akkor vetem észre hogy a herém volt felcsúszva. olvastam hogy ez vezethet sérvhez vagy lehet a sérv tünete. egyébként egyáltalán nem érzek fájdalmat vagy nem vettem észre más rendellenességet.2014. ápr. 25. 18:44
1/11 anonim válasza:
Normális, a here emelő izmok visszahúzták a testütegbe. Majd idővel beszűkülhet a lágyékcsatorna és nem húzódik fel.
2/11 anonim válasza:
Teljesen normális ez.Anatómiai oka van ennek .Még idősebb korban is felcsúszhat.A sérv kialakuláshoz nincs köze .
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) esetleg előfordulhat hogy ezt a napi 4km futás okozta? kb két hete futok napi 4 km-ert
2014. ápr. 25. 20:07
4/11 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a futás ilyesmit okozna. Egyébként ennek a neve "ingahere" vagy Testis retractilis.
Nem biztos, hogy problémát okoz, de a biztonság kedvéért beszélhetnél egy orvossal!
5/11 anonim válasza:
szeritem nem normális nekem soha nem csuszot fel
nyilván fejebb kerül de nem bekerül
6/11 A kérdező kommentje:
csak azért mert több helyen olvastam hogy nekik is felcsúszott...egyébként csak akkor csúszik fel ha hanyatt fekszem, csak ha a gravitáció rásegít.
2014. ápr. 25. 22:54
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gondot jelentene, sok más embernek is van iylen.
8/11 anonim válasza:
amíg ott kidudorodik, és utána vissza megy a helyére akkor nincs baj
sok fiúnak ilyen, elég megnézni pár homo videót
van akinek csak az egyik, és olyan is akinek mindkettő, tisztára úgy néz ki mintha kasztrálták volna
9/11 anonim válasza:
ja és nekem is hajlamos felcsúszni a péniszem mellé, de csakis ha fekszem és a csaj lovagol rajtam, ha lóg akkor nem csúszik fel soha
10/11 anonim válasza:
"egyébként csak akkor csúszik fel ha hanyatt fekszem, csak ha a gravitáció rásegít." így van mindenkinek általában akkor csúszik fel, a pénisze mellé az még nem a lágyékcsatorna (szvsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!