Normális, hogy a testmagasságom csökken kb 2 cm-t 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
reggel vagyok 170 cm este 168 cm...normális ez ? Mitől van ez ?2014. máj. 1. 22:10
1/6 anonim válasza:
Teljesen normális. A gerinc megnyúlik, a tartó izmaid kipihenik magukat, amíg alszol. Nap végére már nem állsz olyan egyenesen, a gerinc is elfárad.
2/6 anonim válasza:
Valamennyit mindenki "összemegy" napközben. Nem tudom a pontos magyarázatot, hogy mit hogyan, de valahogyan asszem az ízületekhez van köze.
3/6 anonim válasza:
Azt hiszem hallotam már ilyesmiről...
Reggel mindneki magasabb egy kicsit, valahogya csontok vagy a csigolyák, vagy nem tudom pontosan mi reggel kiegyenesedik, míg estére összébb megy, vagy.. begörnyed, vagy.. passz. .de valami ilyemsmi nem emlékszem rá már...
4/6 anonim válasza:
Ja igen az első válaszoló írta jól... :)
5/6 anonim válasza:
Viszont ha eltöltesz pár hónapot egy űrállomáson, akkor centiméterekkel meg fog nőni a magasságod.
6/6 anonim válasza:
Éjszakai pihenés közben a porckorongok nedvvel szívják meg magukat.Napközben ezt lassan kipréselik magukból,hisz a csigolyákat kenni kell .Itt van a 2 cm A forgóknál ,ízületeknél meg a mozgásra indul be a kenő nedvek termelése .Reggel idősebbeknek be kell járni magukat,addig
bizony kemény fájdalmakat élnek át .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!