Szeged sztk urológia időpont?
Figyelt kérdés
időpontot szerettem volna kérni telefonon de egyszerűen nincs ilyen előfizető azt mondja a telefon, ilyenkor mivan? több oldalon is megnéztem pedig, vagy csak ilyen beülős aztán sorra kerülök ha addig nem haltam éhen dolog? minden választ előre köszi, megy értük a zöld pacsi :)2014. ápr. 28. 11:29
1/7 szamo77db válasza:
Kérdezd meg a tudakozóban az sztk központi számát és onnan remélhetőleg kapcsolják neked az urológiai szakrendelést. Még "direktbe" is megkérdezheted az urológia számát, lehet, hogy van közvetlen számuk. De az is lehet, hogy számítógépes rendszert építettek ki és egyetlen számon adnak időpontot mindenhová. Nálunk így megy. (Megyeszékhely, egyetemi nagyváros.) Elég cifra, amit írtam, tudom, de mondom, nálunk ez megy. Akut ellátás meg a traumatológia kivételével nincs. Volt egy bőrproblémám, a szakrendelésen kb. 25-30 napra adtak volna időpontot. De nekem sürgősen kellett volna segítség, azt mondták, menjek a háziorvosomhoz. De könyörgöm, ő belgyógyász és háziorvostan szakorvos. Nem bőrgyógyász! Tönkrevágták az egészségügyet is rendesen! Ja, igen! A TAJ kártyádat el ne feledd magaddal vinni, mert a nélkül szóba sem állnak veled!
2/7 anonim válasza:
A klinika nyitólapján egyből fent van, szerintem érthető. :)
A szám amúgy:561-361 és az 520-as melléket kell beütni. Bármelyik számról át tudnak téged kapcsolni. 10-től lehet időpontot kérni 1-ig.
Egy ott dolgozó
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :) de mi van akkor ha érintős a telóm és nincs rajta se nulla se 520 at nem tudom beírni xD akkor mit kezdhetek?
2014. ápr. 30. 10:01
4/7 anonim válasza:
Vezetékes telefon? Milyen az a telefon, amin nincs 0? :D
5/7 A kérdező kommentje:
érintő képernyős xD és okés hogy beírom hogy 520 de csak tárcsázásba tudom és ennyi, nem tudom hogy kell xD am nokia C5 van, elég bénácska teló meg ugytűnik én is az vagyok :D
2014. ápr. 30. 11:13
6/7 anonim válasza:
Úgy kell beírnod, hogy 0662561361520
Számok csak vannak a tárcsázóban. :)
7/7 A kérdező kommentje:
de ugy meg nem kapcsolható xD én próbáltam de sehogy nem megy ez :/ , pedig nem akarok a sok tatter közt ücsörögni egy napig hogy hátha sorra kerülök, van valami megöldás? :S
2014. ápr. 30. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!