Éjjeli/hajnali erekció megelőzhető valahogy?
Figyelt kérdés
Konkrétan össze vagyok varrva odalent és az ezekkel párosuló fájdalmakra kelek fel reggel/éjjel. Tippek?2014. ápr. 28. 02:06
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy totális hülyeség, de egyik ismerősöm azt mondta, neki bevált erre az esti kávézás és a sima sózott-pörkölt földimogyoró, mint vacsora. Nekem nincs ilyen bajom, így ki se próbáltam, de érdekelne, neked működne -e a dolog.
3/7 anonim válasza:
ettem már földimogyorót este, meg kávéztam is, simán áll a farkam
igyál sok sört, nekem attól szokott lekonyulni :(
4/7 anonim válasza:
Hogyhogy osszevarrva? Serules miatt?
Mielott felkelnel, elotte egy oraval kelj inkabb fel, menj pisilni es fekudj vissza, van, akinek ez segitett.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez a kaja tipp nagyon zord. Egyébként műtöttek és azért van összevarrva. Az ébredés előtti felkeléssel csak az a baj hogy ez nem hajnali dolog hanem amint elalszom megtörténik :/
2014. ápr. 28. 17:06
6/7 szamo77db válasza:
Talán mégis inkább örülni kéne, hogy feláll! Majd amikor már nem áll fel és visszagondolsz, hogy de jó volt míg felállt...
7/7 A kérdező kommentje:
Kellemesen tudnak feszülni a varratok. Éjjel rászóltam hogy pusztuljon meg,aztán gyorsan kijavítottam hogy csak egy kis időre:)
2014. ápr. 28. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!