Nem mindig szokott felállni, ez baj?
Igazából nem tudom, hogy más fiúknak mikor, mire áll fel, de nekem valahogy nem áll fel akkor, ha csak úgy beszélgetek egy szép lánnyal, vagy közel vagyok hozzá, vagy tüzetesebben megvizsgálom Fantáziálásra sem szokott
Viszont reggeli merevedésem mindig van, meg például trolibuszon kivétel nélkül mindig feláll, nem tudom, hogy vajon az extrém rázkódástól, vagy lehet, hogy torlibuszszexuális vagyok. Meg olyan is van, amikor előadáson majd elalszom, és akkor is egyszer csak feláll a semmire.
Lehetséges, hogy lelki okai vannak (nem hiszem, hogy lelkileg egészségesnek lehet engem mondani), plusz (nem tudom, ez számít-e) még nem volt semmilyen párkapcsolatom, szűz is vagyok
18F
Hát én ebben semmi olyat nem találok ami valami baj sejtetne.A járművön utazás sem egyedi eset,olvastam akinek ez autóban utazáskor fordul elő .
Az alváskor előforduló estek ,pont olyanok mint ékszakai alvás idején .Normális .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!