Fél éve elkezdtem egy stanazol 10mg kúrát, de abbahagytom olyan 70 szemnél 2napig szoktattam le magam, szóval nem egyből hagytam abba. Nem szedtem mellé semmilyen levezetőt. Mostanába szokott fájni a vesém. Van vmi amitől megszűnne a fájdalom?
Ebben az esetben az orvos, vagy az idő megszünteti.
Elég nagy hülyeség volt levezető nélkül nyomni....ilyet ne csinálj többet.
Akkor lehet, hogy ehhez semmi köze nincsen.
Akár még az is lehetséges, hogy vakbélgyulladás, csak ott érződik, idézőjelesen átáramlik- áttevődik a fájdalom.
Majd kiderül a további vizsgálatokon, amitől ne félj.
Ultrahang a következően néz majd ki feltételezhetően: bemész leveszed a felsődet, lefekszel egy ágy szerűségre, bekenik egy síkosítóval a hasadat, és a mellkasodat, és megnézik, hogy van-e valahol valami eltérő. A mostani vérvételnél pedig szinte mindent megfognak nézni majd.
Egyébként használt a stana? Milyen "intenzitással" szedted- hány szem/nap?
Nem hiszem, hogy olyan komoly lenne a probléma, viszont ha nem találnak semmit, és a fájdalom az marad, akkor talán említsd meg majd hogy volt egy ilyen korszakod nem régen.
Egyébként nagy barmolást tud csinálni a szervezetedben, ha bután használod, de ez idézőjelesen darabszámra túl kevés ahhoz, bár mindenki más hogyan reagál rá, de szerintem nem ez lesz a ludas, sőt adja az isten. Addig is ne parázzál rá annyira.
Ha meggyógyulsz, akkor majd próbálj ki természetes zsírégetőket, vagy a legjobb ha magas intenzitású intervallum tréninget nyomatsz- HIIT edzést (High Intensity Interval Training: HIIT).
Örülök, hogy rendben vagy.
Ha tudsz menj el vizsgálatokra, és talán megtudják mondani, hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!