Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erekció után szokott ilyen lenni?

Erekció után szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

Nekem a spermiumok kilövése után, akár 5 percre rá, előváladék (legalábbis azt hisze, hogy az, átlátszó és nyúlékony) folyik ki a péniszemből. Szóval amikor a péniszem teljesen lelankadt, akkor amikor megmasszírozom, megnyomkodom egészen a segglyukamtól a péniszem végéig, ilyen nyúlós váladék jön ki.

Van még valaki így? Mitől van ez? Forduljak orvoshoz?

2014. ápr. 27. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
én is tapasztalom ezt :D
2014. ápr. 27. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Nekem is így van. Ez a maradék ondó ami nem lövel ki hanem végig a húgycsőbe marad, egy rövid idő után elfolyósodik és egyszerűen kifolyik. Ha zavar próbálj az ejakuláció után pisilni. Az kimossa a húgycsövet.
2014. ápr. 27. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem pisálás után is marad, illetve nem is folyik ki.

Volt olyan, hogy leültem és akkor éreztem, hogy kifolyt a maradék. Csak az segít, ha kimaszirozom-megnyomkodom.

2014. ápr. 27. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális dolog. A spermákat a prosztata váladéka,azzal keveredve ,kerül a napvilágra.Ez a folyadék

legalább 70 % ot tesz ki .A prosztata izgalmi állapotban termeli a legtöbb nedvet.Még elélvezés utánra is marad,és ugyan úgy szivárog le,mint a vizelet .Szinte minden férfi így van ezzel ,csak soknak ez még nem tűnt fel .

2014. ápr. 27. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Vigyázzatok gyerek ugyanúgy lehet belőle!

Amúgy, ha a húgycső falán maradt "beragadt" ondó, az már csak azért és kicsöpög, mert lankadáskor kevesebb hely marad neki bent.

2014. ápr. 28. 01:03
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Én is tapasztaltam már sokszor, szerintem nem betegség, nem kell aggódnod miatta!
2014. ápr. 28. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!