Erekció után szokott ilyen lenni?
Nekem a spermiumok kilövése után, akár 5 percre rá, előváladék (legalábbis azt hisze, hogy az, átlátszó és nyúlékony) folyik ki a péniszemből. Szóval amikor a péniszem teljesen lelankadt, akkor amikor megmasszírozom, megnyomkodom egészen a segglyukamtól a péniszem végéig, ilyen nyúlós váladék jön ki.
Van még valaki így? Mitől van ez? Forduljak orvoshoz?
Nekem pisálás után is marad, illetve nem is folyik ki.
Volt olyan, hogy leültem és akkor éreztem, hogy kifolyt a maradék. Csak az segít, ha kimaszirozom-megnyomkodom.
Ez teljesen normális dolog. A spermákat a prosztata váladéka,azzal keveredve ,kerül a napvilágra.Ez a folyadék
legalább 70 % ot tesz ki .A prosztata izgalmi állapotban termeli a legtöbb nedvet.Még elélvezés utánra is marad,és ugyan úgy szivárog le,mint a vizelet .Szinte minden férfi így van ezzel ,csak soknak ez még nem tűnt fel .
Vigyázzatok gyerek ugyanúgy lehet belőle!
Amúgy, ha a húgycső falán maradt "beragadt" ondó, az már csak azért és kicsöpög, mert lankadáskor kevesebb hely marad neki bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!