Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A sok masztürbálás az káros?

A sok masztürbálás az káros?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
A sok masztürbálás az káros. Napi hányrol van szo?
2014. ápr. 26. 23:49
 2/8 anonim válasza:
13%

Ja.

Amikor én rendszeresen nyomattam, nagyon levert voltam tőle.

Amióta nem csinálom, max. hetente egyszer, azóta tele vagyok energiával és van életkedvem is bőven.

Szóval nálam káros volt.

2014. ápr. 26. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem káros, ne aggódj! Így tanulod meg, hogy hogyan működik a szervezeted. Arra kell csak odafigyelned, hogy ne kapkodd el! Törekedj arra, hogy minél tovább tartson és ne arra, hogy minél hamarabb elmenj!
2014. ápr. 27. 00:26
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy káros! :)

Bár maszturbálásnak írják és mondják, nem ü-vel :D

Nos attól függ, hogy mit értesz sok alatt. Ha napi 1-3szor megvan az nem káros.. sőt, több sem, de mikor má egy nap hatodjára van meg és ezt ráadásul minden nap, nem hiszem hogy kedved lenne egy hetedikhez..

2014. ápr. 27. 07:20
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Felejtsed el amit az 1-2 es írt .Náluk valami más gond lehet,lehetett. Többet úgy sem tudsz,mint amire vágyat érzel .Kérdezem az okosoktól mikor azt írják,4-5 sex menetet nyomtam le .Ma is,meg tegnap is.Az nem káros?

A testben ugyan azok a folyamatok mennek végbe .Vagy talán kicsit túl lihegik a a dolgot ? A fele sem igaz amit mondanak .

2014. ápr. 27. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem káros

annyit úgy sem tudsz amennyi káros lenne, mert abba fogod hagyni amikor már qrvára fáj a farkad

2014. ápr. 28. 10:45
 7/8 anonim válasza:
Khm.... És mivan ,ha lány? Mi a nemed?
2019. ápr. 24. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Peti, 5 éves kérdés és a férfiak egészségében. szerinted lány? meg majd válaszol?
2019. ápr. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!