Karos vagy normalis?
Ugy vettem fel az alsonadragot, hogy a fitymamat felhuztam, hogy ne izzadjon be, de 10 perc utan nagyon kiszaradt a makkom.
Ez miert van? Karos hogyha igy hordom tovabbra is? Csak, hogy ne izzadjon be.
Es meg valami, errol eszembe jutott, hogy aki korulmetelt, annak nem szarad ki a makkja ugyanigy?
Koszonom!
Nem káros, inkább egészséges.
Ha nem szorítja el a makkodat, nem duzzad meg a fityma, akkor semmi gond nincs ezzel. A szabadon lévő makk egy idő után megszokja a fedetlenséget, ellenállóbb, egészségesebb lesz. Egy idő után a fityma megszokja az új helyét, és nem fog visszacsúszni a makkra. Ha véglegesíteni szeretnéd, akkor menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló. A körülmetélés terjed, felnőt korban is érdemes megcsináltatni, és nem csak Neked, hanem a barátnődnek, feleségednek is jót teszel vele. :-)
Koszonom :) Mindenre valaszoltal
Meg egy dolgot kerdeznek. Hogy erted azt, hogy megduzzad a fityma?
Az mitol van? Honnan lehet tudni? (Nem hiszem hogy nekem megduzzadt, de egy picit vastagabbnak tunik, de szerintem normalis)
Bocs 1 es de nagy dumát engedtél el a kérdező felé .
A természet semmi feleslegeset nem alkotott az emberre .
Mindent meg lehet magyarázni ,ahogy most te is tetted .
Mitől egészségesebb egy makk,ha fityma fel van húzva ?
Fityma alatt a makk be izzad,még ilyet nem is hallottam .
Erőlteted a körbe metélést,és hátrányáról miért nem írtál?
Vagy erről talán nem is tudsz ? Az éremnek is 2 oldala van .A metélteké nem hogy kiszárad,orvosi szóhasználattal élve,egyenesem elkérgesedik .Minden érző idegvégződés
elhal .Ezért tudják már a gatyában tartani fájdalom nélkül .A makknak még külön zsirzása is van,ami védi a kiszáradás ellen.Ezért vannak a makk pereme alatt a faggyú mirigyek .
Kérdező természetesen jogodba áll körbemetéltetni magad.
Ha nem vagy í8 éves,akkor kell még a szülői beleegyezés is .
Ha megduzzad, akkor azt észre fogod venni: felfújódik, ödémás lesz, olyan lesz, mintha víz lenne benne.
Ha ez előfordulna, akkor azonnal menj orvoshoz, mert ha elszorítja a makkodat akkor az elhalhat.
A "kérgesedés"-t nem értem, sok körülmetélést láttam már, egyiknél sem fordult elő. Ez csak a körülmetélés ellenes propaganda szóhasználata, magyarul: hülyeség.
Makknak "zsirzása"? - látszik, hogy autószerelő vagy! A fitymának meg csapágyazása? Olajozni nem kell? Emberek milliárdjai élnek fityma nélkül, mert tisztában vannak az előnyeivel. Mind egészségügyileg, mind higiéniailag, mind szexuális szempontok miatt is előnyös.
Nem akarom magam körülmetéltetni, dehogyis :) Semmiképpen
Csak arra voltam kíváncsi, hogy, ha felhúzom a bőrt, akkor nem szárad-e ki káros mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!