Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Karos vagy normalis?

Karos vagy normalis?

Figyelt kérdés

Ugy vettem fel az alsonadragot, hogy a fitymamat felhuztam, hogy ne izzadjon be, de 10 perc utan nagyon kiszaradt a makkom.

Ez miert van? Karos hogyha igy hordom tovabbra is? Csak, hogy ne izzadjon be.

Es meg valami, errol eszembe jutott, hogy aki korulmetelt, annak nem szarad ki a makkja ugyanigy?

Koszonom!

2014. ápr. 22. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem káros, inkább egészséges.

Ha nem szorítja el a makkodat, nem duzzad meg a fityma, akkor semmi gond nincs ezzel. A szabadon lévő makk egy idő után megszokja a fedetlenséget, ellenállóbb, egészségesebb lesz. Egy idő után a fityma megszokja az új helyét, és nem fog visszacsúszni a makkra. Ha véglegesíteni szeretnéd, akkor menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló. A körülmetélés terjed, felnőt korban is érdemes megcsináltatni, és nem csak Neked, hanem a barátnődnek, feleségednek is jót teszel vele. :-)

2014. ápr. 22. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom :) Mindenre valaszoltal

Meg egy dolgot kerdeznek. Hogy erted azt, hogy megduzzad a fityma?

Az mitol van? Honnan lehet tudni? (Nem hiszem hogy nekem megduzzadt, de egy picit vastagabbnak tunik, de szerintem normalis)

2014. ápr. 22. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs 1 es de nagy dumát engedtél el a kérdező felé .

A természet semmi feleslegeset nem alkotott az emberre .

Mindent meg lehet magyarázni ,ahogy most te is tetted .

Mitől egészségesebb egy makk,ha fityma fel van húzva ?

Fityma alatt a makk be izzad,még ilyet nem is hallottam .

Erőlteted a körbe metélést,és hátrányáról miért nem írtál?

Vagy erről talán nem is tudsz ? Az éremnek is 2 oldala van .A metélteké nem hogy kiszárad,orvosi szóhasználattal élve,egyenesem elkérgesedik .Minden érző idegvégződés

elhal .Ezért tudják már a gatyában tartani fájdalom nélkül .A makknak még külön zsirzása is van,ami védi a kiszáradás ellen.Ezért vannak a makk pereme alatt a faggyú mirigyek .

Kérdező természetesen jogodba áll körbemetéltetni magad.

Ha nem vagy í8 éves,akkor kell még a szülői beleegyezés is .

2014. ápr. 22. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megduzzad, akkor azt észre fogod venni: felfújódik, ödémás lesz, olyan lesz, mintha víz lenne benne.

Ha ez előfordulna, akkor azonnal menj orvoshoz, mert ha elszorítja a makkodat akkor az elhalhat.

A "kérgesedés"-t nem értem, sok körülmetélést láttam már, egyiknél sem fordult elő. Ez csak a körülmetélés ellenes propaganda szóhasználata, magyarul: hülyeség.

Makknak "zsirzása"? - látszik, hogy autószerelő vagy! A fitymának meg csapágyazása? Olajozni nem kell? Emberek milliárdjai élnek fityma nélkül, mert tisztában vannak az előnyeivel. Mind egészségügyileg, mind higiéniailag, mind szexuális szempontok miatt is előnyös.

2014. ápr. 24. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem akarom magam körülmetéltetni, dehogyis :) Semmiképpen

Csak arra voltam kíváncsi, hogy, ha felhúzom a bőrt, akkor nem szárad-e ki káros mértékben.

2014. ápr. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!