Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 1 hete voltam urulógusnál,...

1 hete voltam urulógusnál, találtam 2 csomót a herémben?!

Figyelt kérdés
el mentem, ugyanis mind a két golyóm falán meg jelent két nagyobb csomó, erre az orvosom azt mondta hogy azok a mellék herés és semmi gond nincs...azonban ez nekem fura mert hogy idáig egyszer nem találtam ezeket meg...másnak is van ilyen?

2014. ápr. 26. 16:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

menj el egy másik orvoshoz

ezek a plusz dudrok hol vannak? a heréd alján, oldalán, tetején?

2014. ápr. 26. 21:01
 12/16 A kérdező kommentje:
szerintem az oldalán, mind kettőn és ugyan azon a helyeken a másik herémen is
2014. ápr. 27. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
A mellékherédet gyakorlatilag konkrétan nem tudod kitapintani, max a kontúrjait érzed, mert egyszerűen olyan a szöveti szerkezete. Amennyiben az általad észlelt csomók jól körülhatárolható és kitapintható göbök,akkor mindenképp irány vissza az orvos. Én is pontosan így jártam pár hónapja. Az orvos nem látta, hiába magyaráztam neki hogy merre keresse, aztán megtalálta és gyorsan meg is műtöttek vele. Tényleg ez alapján nézd meg.
2014. máj. 3. 12:52
 14/16 A kérdező kommentje:
csak az a kemény hogy még a záró jelentésre is oda van írva, hogy tegnap fürdésnél a beteg talált két gömböt egy síkon mind a két heréjén, szóval csak észre vette
2014. máj. 3. 14:31
 15/16 A kérdező kommentje:
meg hogy is mondjam, ez ilyen "folytonos" szóval nem magában van hanem mögötte ilyen lapos "csomók" vagy mik ezen, nem tudom definiálni, szóval nem magába van a kettő csomó, és mind a kettő ugyan azon a síkon helyezkedik el a két különböző herén
2014. máj. 3. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Menj el szépen egy magánorvoshoz. Pesti vagy? Akkor tudok egy nagyon jót, engem is ő rakott rendbe
2014. máj. 4. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!