1 hete voltam urulógusnál, találtam 2 csomót a herémben?!
Figyelt kérdés
el mentem, ugyanis mind a két golyóm falán meg jelent két nagyobb csomó, erre az orvosom azt mondta hogy azok a mellék herés és semmi gond nincs...azonban ez nekem fura mert hogy idáig egyszer nem találtam ezeket meg...másnak is van ilyen?2014. ápr. 26. 16:16
1/16 anonim válasza:
Persze! Mellékheréje minden fiúnak van! :) Fürdésnél, amikor a herezacskó ernyedtebb, könnyebb kitapintani. Ha még orvos is megvizsgált és nem talált semmit, szerintem ne félj emiatt!
2/16 A kérdező kommentje:
hát csak tudod fura hogy idáig egyszer se láttam ezeket, és most észrevehetetlenül ott van +2 mini here :D
2014. ápr. 26. 16:37
3/16 anonim válasza:
Eddig is ott voltak, csak nem tűntek fel! :D Ha esetleg serdülőkorban vagy még, lehet, hogy azért nem vetted észre, mert a heréid megnövekedése előtt méretükből adódóan kevésbé voltak kitapinthatók.
4/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok, igen azt tudom hogy eddig is ott voltak, csak nem voltak ekkorák, és ez miatt aggódom
2014. ápr. 26. 17:09
5/16 anonim válasza:
Hát pár éve még a péniszed és a heréid is kisebbek voltak. De már lassan felnőtt férfi vagy! :) Ha nem fáj és nincs egyéb tüneted sem, akkor szerintem ne aggódj! A másik lehetőség, hogy keress fel egy másik urológust is, ha az megnyugtat!
6/16 A kérdező kommentje:
de minden felnőtt férfinak van +2 mini heréje ami látszódik is?:D
2014. ápr. 26. 18:06
7/16 anonim válasza:
Hogyhogy látszódik? Nem a zacskódon belül van? :D
8/16 A kérdező kommentje:
de, de ki dudorodik :D
2014. ápr. 26. 19:01
9/16 anonim válasza:
Ennek ellenére továbbra is azt mondanám, hogy ha a doki megvizsgált, akkor nincs baj!
De hogy megnyugodj, szerintem menj el egy másikhoz is!
10/16 A kérdező kommentje:
hát én nem megyek el, egy orvos csak jobban tudja...
2014. ápr. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!