Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem pattanás, mert nem jön...

Nem pattanás, mert nem jön belőle váladék, de nyomkodástól fáj, és piros. Begyulladt szőrszál sem is kizárva, mert nem találtam. Mi lehet?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok mindent elmondtál, hogy mi nem, de, hogy mit tapasztaltál arrol semmi!
2014. jan. 27. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:
A péniszemen van egy begyulladt 'valami' lehet, hogy szőrszál ment a bőr alá, és az a probléma, már azt kétlem, mert tűvel piszkáltam és nem találtam semmit. Viszont a pattanást azért nem tartom valószínűnek, mert genny nem jön belőle, nyomkodástól meg csak piros lesz
2014. jan. 27. 14:08
 3/7 anonim válasza:
Irány a bőrgyógyászat.
2014. jan. 27. 14:30
 4/7 anonim válasza:
És ne nyomkodd.
2014. jan. 27. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Főleg ne tűvel ,ami gyanítom nem steril ,mert attól fog elfertőződni .
2014. jan. 27. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Atyaég, ne szurkáld és ne nyomkodd, hanem menj vele el a bőrgyógyászatra, mielőtt még elfertőzöd.
2014. jan. 27. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen steril, tegnap bontottam ki. Ma nem piszkáltam, éjszaka be volt kenve, talán kezd visszahúzódni, és elkerülhető a bőrgyógyászat.
2014. jan. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!