Nem pattanás, mert nem jön belőle váladék, de nyomkodástól fáj, és piros. Begyulladt szőrszál sem is kizárva, mert nem találtam. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 14:01
1/7 anonim válasza:
Sok mindent elmondtál, hogy mi nem, de, hogy mit tapasztaltál arrol semmi!
2/7 A kérdező kommentje:
A péniszemen van egy begyulladt 'valami' lehet, hogy szőrszál ment a bőr alá, és az a probléma, már azt kétlem, mert tűvel piszkáltam és nem találtam semmit. Viszont a pattanást azért nem tartom valószínűnek, mert genny nem jön belőle, nyomkodástól meg csak piros lesz
2014. jan. 27. 14:08
5/7 anonim válasza:
Főleg ne tűvel ,ami gyanítom nem steril ,mert attól fog elfertőződni .
6/7 anonim válasza:
Atyaég, ne szurkáld és ne nyomkodd, hanem menj vele el a bőrgyógyászatra, mielőtt még elfertőzöd.
7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen steril, tegnap bontottam ki. Ma nem piszkáltam, éjszaka be volt kenve, talán kezd visszahúzódni, és elkerülhető a bőrgyógyászat.
2014. jan. 27. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!