Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetek AIDS-es? (bővebben lent)

Lehetek AIDS-es? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
F,19. A minap csak úgy rámjött, hogy mi van ha aidses vagyok. Lehet, hogy csak megijesztem magam. Eddig kétszer közösültem análisan. Egyszer nem védekeztem. Rá egy kis időre (most) rájöttem, hogy mekkora hülyeséget csináltam. Megkérdeztem az illetőt és azt mondta, hogy volt szűrésen és vért is adott valakinek. Akkor ez kiesik. Kb. 8 férfivel volt orális szex. Mekkora a valószínűsége, annak, hogy aides lehetek?

2014. ápr. 23. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is, amit ilyenkor elkapsz az a HIV fertőzés. Később ebből alakul ki az AIDS. Ha nem védekeztél, illetve orálisan is közösültél, akkor akár el is kaphattad. Csináltass tesztet és kiderül! És tanulva ebből, mindig védekezz!
2014. ápr. 23. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ a partnereid közül hány volt fertőzött. Most ezt szerinted mi honnan tudjuk?
2014. ápr. 23. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gumi nélkül szeretkezel, akkor elkaphatod, akkor is ha csak egy partnered volt, mert ugye ott vannak az ő volt partnerei, meg a volt partnerek volt partnerei és így tovább . . . Elég ha csak egy fertőzött van köztük.
2014. ápr. 23. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem Te kérdezted ugyanezt pár napja?:D Innentől már nyomás szűrésre meg mellé tanulj pár imát.
2014. ápr. 24. 01:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Saját megnyugtatásod miatt érdemes lenne szűrésre menned.
2014. ápr. 24. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
menj el anonim szűrésre, az ingyenes, ha megvolt az 1 hónap
2014. ápr. 24. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A hosszú lappangási idő miatt partneredben akkor sem lehetsz biztos, ha kétnapos a lelete. Figyelj jobban!
2014. ápr. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!