Szerintetek ettől lehetek Aids-es?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm padlásán pakoltunk és találtam egy vércukorszintmérőt amiből kilógott egy kis tű és véletlen ahogy kivettem megszúrtam az újam vele és egy nagyonpicit vérzett az újam. Nemszoktam parázni a betegségektől de ettől nagyon félek mert ez nem vicc. Esetleg vérvételnél vizsgálják? Dobozba volt a padláson már régóta.2014. ápr. 11. 22:50
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos mert használt volt?
2014. ápr. 11. 22:54
3/9 anonim válasza:
A HIV vírus a szervezeten kívül gyorsan elpusztul. Még ha az ismerősöd egész családja AIDS-es is (ami azért roppant kevéssé valószínű), az évek óta ott porosodó tű által nem kaphatod el tőlük.
4/9 anonim válasza:
Aki használta, az AIDSes? Vagy volt?
5/9 A kérdező kommentje:
a család akinél voltam nem de kitudja hogy vajon más is használta -e
2014. ápr. 11. 22:59
6/9 anonim válasza:
Tuti nem vagy fertőzött. A HIV vírus tényleg 1 órán belül elpusztul...
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a gyors válaszokat. nagyon beparáztam de mostmár lenyugodtam
2014. ápr. 11. 23:00
9/9 anonim válasza:
Nyolcas: Tüdüdüdűűűűmmm...
vagy: *Ba-dum-tssss*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!