Edzésen fejbe talált egy labda. Impotens nem lehetek ettől?
Figyelt kérdés
nem szédültem utána, csak fáradt voltam egy kicsit(szerintem nem volt agyrázkódás).
ugye ettől fel fog állni a farkam?mert az agyban van ennek is a központja.Lehet hülye kérdés.
18/f
2012. márc. 22. 17:08
1/10 anonim válasza:
Miért, te csak erre akarod használni az agyad?
Focista vagy, ugye?
2/10 anonim válasza:
Ha épp nincs nő a közeledben, nézegess a neten meztelen nőket és meglátod van-e reakció. :-)
3/10 anonim válasza:
Természetesen van köze az agyhoz, de nagyon nem jellemző, hogy ettől lenne impotens az ember. Az impotenciának egyébként több értelmezése van, a szexuális aktivitáson kívül pl a nemzőképesség is ide tartozik. A spermiumtermelés egy sallertől nem áll le. :D
De mivel még ezt a kérdést is fel tudtad tenni, különösebb bajod nem lehet a farkaddal sem. :D
4/10 anonim válasza:
Ne aggódj, férfiaknál pont fordítva van. A farkadban van a gondolkodás központja is, arra kell nagyon vigyáznod! A fejed csak amolyan evolúciós maradvány.
5/10 Zsizsik666 válasza:
dehogy leszel impotens, ki ne találd már XD
6/10 A kérdező kommentje:
már azóta teszteltem és felállt.örülök.
2012. márc. 22. 17:26
7/10 anonim válasza:
Most akkor tökön rugtak vagy fejbe? Legfejjebb egy kicsit dilis maradsz, de szexelni azért még tudsz.
8/10 anonim válasza:
Örömmel tölt el és megnyugtat, hogy gyorsan kiverted, mialatt itt agyonaggódtuk magunkat miattad. Még néhány ilyen fejbeverés, és pavlovi reflexszerűen ejakulálni fogsz minden baleset után. :D
9/10 anonim válasza:
Focista vagy? Mert azok vannak ilyen csekély értelmi képességgel megáldva.
10/10 anonim válasza:
Te a fejeddel szaporodsz?:D Vicces félretéve nem lehetsz ettől az agy csak hormont küld a herékbe hogy kezdje meg a fejlődést 12-13 kor körül utána "semmi haszna az agynak" ezen téren
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!