Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Edzésen fejbe talált egy...

Edzésen fejbe talált egy labda. Impotens nem lehetek ettől?

Figyelt kérdés

nem szédültem utána, csak fáradt voltam egy kicsit(szerintem nem volt agyrázkódás).

ugye ettől fel fog állni a farkam?mert az agyban van ennek is a központja.Lehet hülye kérdés.

18/f

2012. márc. 22. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért, te csak erre akarod használni az agyad?

Focista vagy, ugye?

2012. márc. 22. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha épp nincs nő a közeledben, nézegess a neten meztelen nőket és meglátod van-e reakció. :-)
2012. márc. 22. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Természetesen van köze az agyhoz, de nagyon nem jellemző, hogy ettől lenne impotens az ember. Az impotenciának egyébként több értelmezése van, a szexuális aktivitáson kívül pl a nemzőképesség is ide tartozik. A spermiumtermelés egy sallertől nem áll le. :D

De mivel még ezt a kérdést is fel tudtad tenni, különösebb bajod nem lehet a farkaddal sem. :D

2012. márc. 22. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, férfiaknál pont fordítva van. A farkadban van a gondolkodás központja is, arra kell nagyon vigyáznod! A fejed csak amolyan evolúciós maradvány.
2012. márc. 22. 17:25
 5/10 Zsizsik666 ***** válasza:
dehogy leszel impotens, ki ne találd már XD
2012. márc. 22. 17:25
 6/10 A kérdező kommentje:
már azóta teszteltem és felállt.örülök.
2012. márc. 22. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Most akkor tökön rugtak vagy fejbe? Legfejjebb egy kicsit dilis maradsz, de szexelni azért még tudsz.
2012. márc. 22. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Örömmel tölt el és megnyugtat, hogy gyorsan kiverted, mialatt itt agyonaggódtuk magunkat miattad. Még néhány ilyen fejbeverés, és pavlovi reflexszerűen ejakulálni fogsz minden baleset után. :D
2012. márc. 22. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Focista vagy? Mert azok vannak ilyen csekély értelmi képességgel megáldva.
2012. márc. 22. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Te a fejeddel szaporodsz?:D Vicces félretéve nem lehetsz ettől az agy csak hormont küld a herékbe hogy kezdje meg a fejlődést 12-13 kor körül utána "semmi haszna az agynak" ezen téren
2012. márc. 22. 21:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!