Körülmetélésnél lehet választani a helyi érzéstelenítés és az altatás között?
Tehát az orvossal való megbeszélés alapján dől el, hogy melyik legyen?
Én mindenképpen altatást szeretnék, kérhetem ezt?
Itt találtam fent a neten egy beleegyező nyilatkozat mintát az egyik kórház honlapján, ahol négy lehetőséget is felsorolnak:
Nagyon elkeseredetten megy itt a meteles-propaganda.
Tegyuk helyre a dolgokat az ujak kedveert, a funkcioval biro, erzo idegekkel teli, hasznos szovetek, testreszek eltavolitasa - amik nem nonek vissza - csonkitas, amputalas. Akkor tavolitjuk el a mandulat ilyenkor, a huszonegyedik szazadban, amikor gennyes, kronikus problemas, a fitymat szinten ekkor tavolitjuk el, ertelmes, civilizalt ember divatbol meg egyeb ostoba hobort kedveert, meg beteg fetise kielese kedveert nem vag le semmit senkirol meg senkibol.
A feknek van funkcioja, a sok idegvegzodes rajta azert van, hogy a ferfi elvezze a szexet, nem ugy, ahogy pl en, akinek levagtak ok nelkul a feket is es nem is erzek kb semmit a szexbol.
Tenyleg nem ertem, hogy miert jo, kinek jo az, hogy tobbezer rossz valasz megjelenik itt amputalasparti noktol, akik amugy eloben nem vallaljak a felelosseget.
Pl akkor, amikor valaki ugy jar ezzel a mutettel, ahogy en jartam.
Kedves kerdezo, neked kell vigyaznod magadra es figyelni, hogy kire hallgatsz.
Na ezt a dumát hadjuk hogy a nőknek mennyire tetszene,soknak semennyire sem,európába főleg nem,ott kevés metélt péniszt látni,ráadásul ahol eddig divat volt ott is csökken a metélések száma.
Annak utána kellene néznek és több orvost is felkeresni hogy valóban csak ez a megoldás van e,mert ez nem feltétlenül igaz.Több orvost keress fel és mond el nekik a panaszod és kérdezz rá hogy metélés nélkül hogyan lehetne kezelni a problémádat.
De szerintem az orvossal meg lehet beszélni hogy altasson,és igen is ha te altatást szeretnél beszéld meg vele.
Európában valóban csak kb 25 - 30 %, míg a világ más földrészén sokkal elterjedtebb. A száma nem csökken, hanem növekszik, mert egyre többen ismerik fel a pozitív hatásait.
Az altatásnak sokkal nagyobb kockázata van, mint a műtétnek, és teljesen felesleges, mivel teljesen el lehet érzésteleníteni a területet, azaz semmit nme fogsz érezni. A teljes gyógyulás 4-6 hét amiből az első hét kellemetlen.
Ez téves információ, jó lenne, ha nem terjesztenéd.
Az USA-ban (mint egyetlen "első világbeli"-nek mondott ország, ahol menő) erőteljesen csökken a 80-as évek óta (90-ről 50% alá a csecsemőkori metélések száma), Európában messze nincs 30% (inkább 10), Kanadában csökken, Ausztráliában csökken, Dél-Amerikában közepes mértékű, de nem növekszik.
Szóval?
Europaban sincs 20-30%, kamu az egesz. Ahol nem valami barbar istenseg miatt csonkoljak a gyerekeket, hanem divatbol, ott mar egyre tobb helyen belatjak, hogy rossz, meg a sok utolag jelentkezo problema miatt az orvosok mar az USA-ban egyre ovatosabbak, nem akarnak pereket olyan dolgok miatt, amik nem is azert lettek elvegezve, mert valakinek az eletet, egeszseget kellett megmenteni.
Mindenhol szepen kihatral a tarsadalombiztositas emogul a barbarsag mogul.
Az a szép, hogy ezek a metélésreklámozók nincsenek blokkolva, a sok hülyeség, amit terjesztenek, csak úgy simán olvasható hónapok meg évek után is a neten.
Bár a stílusukból rá lehet jönni, hogy nem tisztességesek a szándékaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!