Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hajhullás akadályozó szereke?

Hajhullás akadályozó szereke?

Figyelt kérdés

sziasztok!

elkezdett hullani a hajam 21 éves(F) létemre és nem igazán tetszik ez nekem! Ha valaki tudna ajánlani nekem valamilyen módszert ami neki bevált vagy bármit az légyszíves írjon !!

Előre is köszönöm !

2014. ápr. 16. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos... nincs olyan szer, ami mindenre jó.

MITŐL hullik a hajad?

Ha vitaminhiány, akkor vitaminpótlás kell.

Ha gyulladás miatt (rossz fog pl.), akkor azt kell megszüntetni.

Ha pajzsmirigyproblémád van, akkor azt kell kezelni.

Ha nincs különösebb oka, viszont apukád is korán kopaszodott, akkor nincs semmi, amivel meg tudnád állítani a dolgot.

Csináltass vérképet, menj el bőrgyógyászhoz, ők tudnak segíteni, ha valami oka van. Ha nincs különösebb oka, akkor sajnos meg kell barátkoznod a gondolattal.

2014. ápr. 16. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem eleinte még beváltak a hajhullás elleni, hajnövesztésre jó kapszulák, pl. Forcapil. Később speciális sampon vált be, azt ma már nem gyártják. Az is segített, hogy kiderült vashiányom és D-vitaminhiányom van. Na aztán úgy két éve iszony elkezdett hullani, akkor már a magam kútfeje nem segített, hanem egy jó és rendes hajgyógyász. Azóta is azokat a termékeket használom, és szedem a vasat, vitaminokat. Ha főváros környéki vagy, privátban adhatok hozzá elérhetőséget, ha szeretnéd. Az első vizsgálat ára 5000 Ft nála, a kontrollok már ingyenesek, csak a szerekért kér pénzt. Amik drágák (nagyon), viszont nekem nagyon sokáig elegek, értsd negyed évtől fél évig kitartanak.

Ja és hajat azóta csak babasamponnal mosok, a Baby Love márkával, amiben nincs káros adalék.

2014. ápr. 16. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ritkul már évek óta a hajam elöl kétoldalt, valamit a forgónál. Cseppet sem zavarna ha kövér vagy izmos nagy darab csávó lennék. Levágatnám tarra oszt jónapot. Sajnos nyeszlett srác vagyok (az jobban zavar) így elég betegesen néznék ki kopaszon.
2014. ápr. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!