Mitől hullhat a hajam?
Kb. 2 hete naponta körülbelül 10-12 szál hajam kihullik. Mitő lehet ez? Ha valamit számít, régóta szenvedek korpával, attól is hullhat a hajam?
13/F
Szia,
a Nizoral tényleg jó, de csak kúraszerűen lehet alkalmazni. Nekem a váltogatott samponok jöttek be. Legalább két sampont használok egyszerre, váltva. Semmi tunning, se lakk, se zselé, se hab. :(
- A Bánfi hajszeszt folyamatosan kell használni, legalább 3 hónapig, akkor van eredmény.
- Varga hajszesz, ezt is sokáig kell bedörzsölni.
- Tudom ajánlani az FLP-s sampont, az nekem jó volt, csak horribilis ára van.
- Revalid sampon (ez se olcsó, de jó)
- Zsálya teával való lemosás: jó maréknyi zsályalevelet leforrázol, 10 percig állni hagyod, kiveszed a leveleket és utána megvárod, míg langyosra hűl. Hajmosás után, ezzel leöblíted. A zsályának fertőtlenítő hatása van, baciölő.
A hajhullás valamilyen gyulladásból is eredhet vagy stresszből. Gyulladás lehet: pl. rossz fog. Stressz: iskola, doga, idióta osztálytársak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!