Attól hullhat a hajam, ha keveset iszom?
nem csak hullik, de száraz is és töredezik. pedig amennyire tudok, vigyázok rá: nem vasalom, nem is szárítom meg.
naponta alig iszom 1l folyadékot...
köszi! amúgy azt elfelejtettem írni h voltam góckutatás miatt több vizsgálaton is, de semmi gyulladást nem találtak. fogamzásgátlót szedek, de biztos h nem attól hullik, mert már előtte is hullott sajnos. az ilyen hajhullásra kapható 'csodaszerek' sem használtak. b vitamint is szedek.
tudom h kevés, de egyszerűen nem vagyok szomjas. megpróbálok min.2l-t inni, még ha erőltetni is kell :D
A sejtek igen nagy %-a víz. Természetesen kihat rá a folyadékbevitel, és minden kicsi parányunk sejtekből épül fel. A minimum pótolandó folyadék egy nap eltérően 2-2,5 liter. A vizelettel nagyjából 1-1,5 liter ürül, és ebben nincs benne az izzadás, a respiráció stb. Ez minimum pótolandó, ugyanis ha ez nem történik meg, akkor ez fokozatos kiszáradáshoz vezethet.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!