Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Okkal félek az orvosi vizsgála...

Okkal félek az orvosi vizsgálattól?

Figyelt kérdés
egyesével megyünk be és amikor bemegyünk akkor le kell vetkőzni a gatyát le kell tolni térdig és fel kell húzni a bőrt a farkunkon közben az orvos megnézi a heréinket.A ciki az hogy nekem a legutóbbi vizsgálat óta alig változott a farkam csupán anyit változott hogy kicsit szőrös lett felette es mellete.

2014. ápr. 15. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Csavarhatod bármeddig, de másik kérdéseknél már egyértelműen kiderült, hogy egyes törvényben meghatározott vizsgálatokkal akkor sem értenél egyet, ha csak a szerinted szükséges mértékig vetkőznének le hozzá a diákok. Sőt, még abban is találsz kivetnivalót, ha valakivel akár csak a pólóját leveteti az orvos ("MEg lehet dagadtabb,vagy vézna gyerek ,ha fiúkra visszatérek sem szívesen van félmeztelenül hosszú percekig"). Ez a túlzott kamaszlányos szemérmesség felnőttkorodban eléggé megnehezítheti majd az életed, persze ez már a Te dolgod!
2014. ápr. 19. 21:08
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem találok kivetni valót abban hogy a felsőjét leveszi valaki,azt írtam le hogy sokan,csajokra jellemző mit gondolnak,ezen is hisztiznek,féreértesz folyton.Én azt írtam le sok tini hogyan gondolkodik.

Én úgy gondolom,kell diszkréció,tájékoztatás,és beleegyezés is a vizsgálatba ennyi.Van szabad orvos választás is,ha valakinek gondja van.De nem kötelező a vizsgálat,mert ha nem veszel részt rajta akkor aláíratnak egy papírt és itt a vége.

2014. ápr. 20. 16:18
 23/24 anonim ***** válasza:
50%
Alap vizsgálattal és a vizsgálathoz szükséges levetkőzéssel nincs baj,de azt is egyenként kell elvégezni,nem más előtt,ha csak nincs erre kérés,ilyen is van akár.
2014. ápr. 20. 16:20
 24/24 anonim ***** válasza:
58%
A dagad,vézna kamasz srác és a félmeztelenséghez hozzá társult hogy utána tolja le a gatyáját is,tehát álljon egy szál. dákóban.A hosszú percek erre vonatkoztak,hogy előbb álljon ott sokáig egy gatyába,majd a végén anélkül.Ez kicsit túlzás.
2014. ápr. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!