Fiúk, előfordul, hogy mielőtt bementek az orvosi vizsgálóba, már hátra van húzva a fitymátok? Vagy csak a dokinál kell bent (ha kell egyáltalán)?
En ismerek egy not, aki az osszes letezo fiatal fiunak a fitymajat le akarja vagatni, meg karacsonykor is azzal irja tele a gyakorikerdesek.hu oldalt, hogy minden problema megoldasa a teljes korulmeteles, fekeltavolitassal egyutt termeszetesen.
Vajon mennyire kell betegesnek lenni ahhoz, hogy valaki azt nezegesse, hogy valakinek a fitymaja nem fedi a makkot?
Te jo eg....
Én mindig hátrahúzva tartom, szerintem sokkal jobb így.
Mióta így hordom, még nem kellett olyan vizsgálatra mennem, ahol ezt a területet is ellenőrizték volna. Nem tudom, az orvos szólna-e rá bármit (akár pozitívat, akár negatívat), vagy egyáltalán nem is kommentálná...
NEm kell úgy bemenni,eleve boxerba mész be az általános vizsgálatokat elvégzi és utána kérhetnek meg hogy húzd hátra a fitymád,vagy az orvos húzza hátra,tehát a boxert a legvégén az általános vizsgálatok után kell lehúzni,már ahol le kell húzni.
De a nemiszerv vizsgálaton résztvenni nem is kötelező,középsuliba egyszer lett olna ,(csak nem tudnak róla)így mi középsuliba nem vettünk rajta részt,megmondtuk minden más vizsgálatot végezenek el és ennyi.Te lányként a letoltad volna a doki előtt?
De sem a gyerek,sem a felnőtt orvosnál nem kellett lehúzni a boxert sosem.
sorry azt akartam írni középsuliba egyszer lett volna ilyen nemiszerv vizsgálat de megmondtuk hogy nem veszünk részt rajta.
ja én is olvastam ezt a nőt aki mindenkit metélni akar és ezt terjeszteni.Durva.hagyja már abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!