Hogyan lehet közölni egy férfival, hogy olykor-olykor igen kellemetlen szagú a pénisze?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de a Páromnál észrevettem, hogy habár fürdés után közvetlenül nem is, de jó néhány órára rá még alsógatyán keresztül is érzem, hogy kellemetlen szaga van a péniszének. Nem gondolom, hogy nemi betegség lenne, hiszen én most voltam nőgyógyásznál és nálam semmit nem találtak, ha Neki lenne valami baja már engem is megfertőzött volna és annak már jelei is lennének, ha Rajta nem is, de rajtam biztosan mert nagyon fogékony vagyok ezekre. Nagyon szeretem és fogalmam sincs, hogy hogyan mondjam ezt meg Neki, vagy, hogy egyáltalán mondjam -e el. Nem a tisztálkodással van a gond, mert nagyon igényes ebben biztos vagyok... De az is lehet, hogy normális, hogy pisilés után vagy ha megizzad, akkor van némi szaga, de én ezt eddig nem tapasztaltam más férfiakkal. Nem akarom megbántani ugyanakkor mégis zavar ez a dolog.2014. ápr. 14. 20:02
11/19 A kérdező kommentje:
De egyébként én magamon is szoktam érezni ezt mondjuk a nap végére, fürdés előtt, amikor az ember ugye pisil napközben, megizzad stb. szóval inkább olyan erős a szaga, nem olajos halra vagy ilyesmire emlékeztet, bár nem igazán tudom annak milyen a szaga. :) De igen eljutottunk oda, hogy sajnos ha azt kéri, hogy orálisan kényeztessem nem szívesen teszem... Bár ahogy már említettem fürdés után annyira nem érezhető, mondjuk akkor azért mert inkább a tusfürdőnek az illatát érzem. Nehéz kérdés ez.
2014. ápr. 14. 20:51
12/19 anonim válasza:
Egyik válaszolónak nagyon köszönöm a fertőzéses választ :))) Az én szerelmemnek a pénisze sem túl kellemes illatú, de nekem volt gombás fertőzésem, így lehet, hogy átadtam neki, vagy fordítva. Mindenesetre most adok majd neki canesten kenőcsöt, hátha jobb lesz. Persze a férfiaknak alapból megvan az a jellegzetes pénisz szag, ahogy nekünk, nőknek is a saját szagunk :)
13/19 Fish1 válasza:
Szerintem nem jó ötlet, hogy nem az igazat mondod. Nem ismerem a barátodat, de mi van, ha ez a dolog pont fordítva veszi ki magát és pl. őt fogja undorral eltölteni ez, vagy elkezd olyanon filózni, hogy vajon honnan szedhetted össze a fertőzést? Szerintem mondd neki az igazat, tudom, hogy kényes téma, de egy jó kapcsolatban bármit meg lehet beszélni, anélkül, hogy megsértődne. Persze nyugodtan és normálisan hozd fel neki a témát. Ha te érzed, akkor nyilván ő is érzi saját magán. Egyébként mindig ilyen volt, vagy csak az utóbbi időben vetted észre?
14/19 A kérdező kommentje:
Természetesen a volt barátaimnak is megvolt az a jellegzetes pénisz "szag" de az mégsem volt ilyen kellemetlen, nem undorodtam ha orális szexre került a sor, sőt, szívesen tettem, hogy örömet okozzak. de Nála sajnos már ez a helyzet, hogy hiába csinálnám már annyira kelletlenül fogok hozzá. Ő ezt nem látja, nem is akarom Vele éreztetni de tudom, hogy előbb vagy utóbb már abszolút nem fogom ezt a részét kívánni a dolognak és nem akarom, hogy ebből jöjjön rá, hogy mi a problémám.
2014. ápr. 14. 20:53
15/19 A kérdező kommentje:
Mi nem olyan régóta vagyunk együtt, 3 hónapja, de előtte már nagyon régóta barátok voltunk, tehát magát a jellemét már kiismertem, szexelni még ugye nem olyan régóta szexelünk, de igen már az első néhány alkalomnál is éreztem ahogy megfogtam, hogy rajta marad a kezemen a szaga... azóta furcsáltam ezt a dolgot, de vártam, hátha javul, azt is gondoltam, hogy talán csak nem mosta meg alaposan, de azóta sem javult.
2014. ápr. 14. 20:56
16/19 anonim válasza:
Szerintem a kényes és kínos témákat természetesen és könnyedén kell kezelni. Így neki sem lesz annyira "ciki".
Nyugodtan mondd meg neki, hogy voltár már együtt pár fiúval, de náluk ezt nem érezted. Hangsúlyozd, hogy nem feltételezed, hogy bármilyen betegsége lenne, de ha mód van rá, akkor az együttléteket közvetlenül fürdés után időzítsétek. Vagy szokjatok át az ágyról a zuhanyzóra.((((: Na jó, utóbbi vicc volt, de nyilván nem kell kizárni.(:
17/19 anonim válasza:
Simán mondd. Egyébként nőgyógyásznál nem hogy baromira nem tesztelnek minden nemi betegségre, de egyenesen alig tesztelnek valamire. Ha nincs tüneted, akkor meg konkrétan semmire. Ez ne jelentsen megnyugvást.
18/19 A kérdező kommentje:
Sikerült megbeszélni! Azt mondta, hogy nagyon örül, hogy őszinte voltam, bár láttam rajta, hogy kicsit szomorkás lett, de próbáltam normálisan, természetesen közölni ezt a dolgot. Azt mondta, hogy korábban már Ő is tapasztalta ezt a dolgot 1-2x mielőtt elment zuhanyozni, de Ő úgy gondolta, hogy csak megizzadt, nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Szóval örülök neki, hogy sikerült ezt megbeszélni, megértő volt és azt mondta, hogy elmegy megnézetni magát ha nem változik ez a dolog, hogy nincs -e valamilyen gombás fertőzése vagy ilyesmi. Köszönöm a válaszaitokat! :)
2014. ápr. 22. 22:25
19/19 Fish1 válasza:
Szuper! Mindig jobb az egyenes út :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!