Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet közölni egy...

Hogyan lehet közölni egy férfival, hogy olykor-olykor igen kellemetlen szagú a pénisze?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de a Páromnál észrevettem, hogy habár fürdés után közvetlenül nem is, de jó néhány órára rá még alsógatyán keresztül is érzem, hogy kellemetlen szaga van a péniszének. Nem gondolom, hogy nemi betegség lenne, hiszen én most voltam nőgyógyásznál és nálam semmit nem találtak, ha Neki lenne valami baja már engem is megfertőzött volna és annak már jelei is lennének, ha Rajta nem is, de rajtam biztosan mert nagyon fogékony vagyok ezekre. Nagyon szeretem és fogalmam sincs, hogy hogyan mondjam ezt meg Neki, vagy, hogy egyáltalán mondjam -e el. Nem a tisztálkodással van a gond, mert nagyon igényes ebben biztos vagyok... De az is lehet, hogy normális, hogy pisilés után vagy ha megizzad, akkor van némi szaga, de én ezt eddig nem tapasztaltam más férfiakkal. Nem akarom megbántani ugyanakkor mégis zavar ez a dolog.
2014. ápr. 14. 20:02
1 2
 1/19 anonim válasza:
Sztem nem a pénisze büdös,hanem megizzad odalent.
2014. ápr. 14. 20:04
 2/19 anonim válasza:
Hintőpor.
 3/19 anonim ***** válasza:
Olykor-olykor mindenkinek kellemetlen szagú a nemi szerve, igazából, hogy a szexben ez ne legyen zavaró érdemes előtte is tisztálkodni, de napközben, főleg nyáron kivédhetetlen. Még nőknél is!
 4/19 A kérdező kommentje:
Ahogy például megfogom Neki (mivel fürdés nélkül orálisan nem kényeztetem, nyilván) a kezemen is érzem, rajta marad... Nem tudom, hogy most ez normális és nem kell, hogy foglalkozzak vele vagy nem... Mert fürdés után nem érzem ezt az erős szagot. Már gondolkodtam Rajta, hogy valahogyan rákérdezek, hogy nem kellene -e orvoshoz fordulnia, ha esetleg mégis fertőzés lenne, de szegényt annyira megbántanám vele, nem akarom h feszélyezve érezze magát innentől, ha oda kerül a sor, hogy lefekszünk egymással. Nehéz kérdés ez, nekem is nagyon rosszul esne ha valaki ezt mondaná, még akkor is ha nem rossz szándékból. Onnantól folyton ezen pörögne az agyam ha együtt vagyunk, hogy vajon érez -e valamit rajta, esetleg undorodik -e ... stb.
2014. ápr. 14. 20:07
 5/19 anonim válasza:
Milyen jellegű a bűz? És honnan ered? A makkjából vagy a pénisze tövéből? Lehet, hogy bepálik a combjainál. Hintőporozza be tusolás után.
2014. ápr. 14. 20:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, nem biztos, hogy betegség, sőt!.. de a pénisznek van egy erős szaga, valakinél erősebb, valakinél kevésbé.
2014. ápr. 14. 20:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Végül is én ahogy érzem nem a makkjából ered inkább az egész péniszéről... Ahogyan például megfogom Neki és elkezdem kézzel izgatni és elveszem a kezem érzem a kezemen is... És sajnos néha undort vált ki belőlem, ezt viszont nem akarom. De ilyen erős szaggal még nem találkoztam és ami a legjobban zavar, hogy a saját nemi szervemnek sosem volt semmilyen szaga, de mióta mi együtt vagyunk és már nem óvszerrel védekezünk, magamon is érzem ezt a kellemetlen szagot szex után... Szóval nem tudom mit mondhatnék Neki, mindig olyan jó volt hozzám és kedves és egyszerűen nem tudom kiszámolni mi lesz a reakciója erre. Lehet, hogy megértené, de lehet, hogy rosszul reagálna rá...Igazából már egyszer volt egy ilyesfajta beszélgetésünk amikor megláttam két pici anyajegyet a makkján és megijedtem mert az ugye kóros is lehet, de azt megbeszéltük, mondta, hogy az már kisgyerekkora óta ott van. De ez meg annyira kényes téma, hogy még belekezdeni sem tudok...
2014. ápr. 14. 20:13
 8/19 anonim válasza:

olajoshal szaga van?

Sztem gombásfertőzése van.

2014. ápr. 14. 20:20
 9/19 Fish1 ***** válasza:
Szerintem mindenképp beszéld meg vele, mert ha nem teszed, akkor egy idő után még kellemetlenebb lesz ez lelkileg és esetleg eljuttok odáig, hogy már nem fogod megkívánni. Ha nem beszéltek róla, magától nem fog megoldódni.
2014. ápr. 14. 20:21
 10/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy esetleg azt mondom Neki, hogy csak néhány napja érzem ezt a fura szagot és, hogy nekem is kicsit fura mostanában a folyásom és megpróbálom úgy kihozni az egészet, hogy lehet, hogy tőlem kapott el valamit...És így talán nem érzi majd magát olyan kellemetlenül...
2014. ápr. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!