Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van pls...

Fitymaszűkületem van pls segitenétek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdések lesznek de lécci normális válaszokat várok.Ha elmegyek vele az urulógushoz akkor gondolom meg is nézi de nekem mindig feláll és mit tegyek?

És én csak részleges körülmetélést szeretnék vagy bevágást az mennyi idő lenne a kórházban és bent kell maradni?

2009. dec. 19. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Ambulánsan is megcsinálják..(nem kell bent maradni...) Attól meg ne félj, hogy feláll, --nem fog!
2009. dec. 22. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

Felejtsük már el a teljes körülmetélést, ez már a 21. század, nem a középkor és nem Afrikában vagyunk és a Közel-Keleten, ezt tessenek már észrevenni.

Plasztikák, bemetszés, részleges metélés....ezekről ez a szutyok weboldal direkt olyan módon félretájékoztat, hogy abból mindenképp teljes körülmetélésre tereljék az embert, igen ügyesen.

Vigyázni kell, gátlástalan emberek vannak itt...

2009. dec. 23. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem itt fogadásból vagy nemtom milyen viccből működik egy kis metéléspropagandista csapat. Ki fizeti ezeket? Vagy simán perverzek?
2009. dec. 31. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nehogy körülmetéltesd magad! Mivel szűkületed van, még nem tapasztalhattad meg, milyen érzés, amikor hátracsúszik, és mondjuk dörzsöli a gatya. Nem szeretném kipróbálni, milyen érzés fityma nélkül élni, de akiknek nincs, azoknak minimum köröm nő rajta, hogy el tudják viselni az állandó irritációt. Ergo kevésbé lesz érzékeny. Ami meg nem jó.
2018. aug. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!