Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van pls...

Fitymaszűkületem van pls segitenétek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdések lesznek de lécci normális válaszokat várok.Ha elmegyek vele az urulógushoz akkor gondolom meg is nézi de nekem mindig feláll és mit tegyek?

És én csak részleges körülmetélést szeretnék vagy bevágást az mennyi idő lenne a kórházban és bent kell maradni?

2009. dec. 19. 11:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mindig feláll?!
2009. dec. 19. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
orvosi diploma nélkül nem tudunk segíteni. ezek rutinműtétek, de jobb, ha szakemberre bízod az elejétől a végéig. :)
2009. dec. 19. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:
nem mindig
2009. dec. 19. 11:58
 4/14 A kérdező kommentje:
de engem csak az érdekelne legjobban hogy ha elmegyek megnézi és nekem meg pont feláll :S
2009. dec. 19. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
az nem nagy szám, látott ő már olyat.
2009. dec. 19. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, hogy feláll-e, talán csak nem fog, valszeg te magad fogod felhúzni, mivel nem vagy már pici gyerek, az csak egy pillanat lesz, addig meg mivel figyelnek is, lesz annyi stressz, hogy nem fog felállni, főleg nem ilyen hidegben :)

Ha problémád van, akkor ne ez akadályozzon, egy urológus szerinted hány merevedő péniszt lát? Sokaknak pl prosztatavizsgálatkor van merevedésük, ami pedig nem szokott kifejezetten kellemes érzés lenni, de hát a férfiak ilyenek, a merevedést leginkább nem mi irányítjuk, ezt az urológus és az asszisztense tudja a legjobban.

Meg amikor az ember fiatal és tombolnak a hormonok, akkor aztán egy könnyű nyári szellőtől is keményedik, ennek örülni kell, később ez már nem lesz ilyen egyszerű :)

Szóval, ezen ne agyalj, menj csak el és nézesd meg.

Okos ötlet, hogy csak bemetszést kérj, ha be akarnak avatkozni késsel. Létezik ez a Z-plasztika is, de a részleges metéléssel meg már tényleg bármit meg lehet oldani, ez attól függ, mekkora a baj.

Amúgy, nem lelkesíteni akarlak, de ha merevedéskor látja a doki a fityma állapotát, ahogyan akadozik, akkor még legalább jobban is látja, mi a baj.

Fogd föl viccesen, a doki több péniszt fog egy nap, mint kilincset, az asszisztens meg olyanokat lát, amitől még Csonka Pici is elszégyellné magát :)

Valószínűleg ahogy kimész onnan, már nem is emlékeznek rád, egy vagy a sok közül, csak neked olyan durva téma ez a merevedősdi, mert most még először, de nem ez számít, hanem, hogy segítsenek.

Vannak jó szteroidos kenőcsök, amikkel lehet szép nyugiban a fürdés után tágítgatni, ezzel el lehet szöszölni heteket és meglepően jó eredményt hozhat.

Csak arra vigyázz, hogy a fitymából ne vágjanak lehetőleg semmit, de teljes körülmetélés nem is szokott kelleni.

Néha a doki, hogy neki egyszerűbb legyen, egyből azt ajánlja, az ilyen dokival viszont vigyázz.

2009. dec. 19. 12:10
 7/14 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a segítséget :)

mostmár könnyebb lesz :D

2009. dec. 19. 12:16
 8/14 A kérdező kommentje:
és ha nem metélik körül akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?
2009. dec. 19. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha körülmetélik, akkor se tartanak bent utána, csak az altatás miatt szokás nem azonnal kidobálni a beteget az utcára.

De ne gondolkodj a körülmetélésben, mert az nagyon radikális és vannak civilizált módszerek már, 2009 van, ez a jó hír :)

El tudom képzelni, hogy csak egy pici bemetszést ejtenek, gézt tesznek oda, aztán mehetsz. Az nem vészes.

Ha plasztikázni kell, akkor tovább bent tarthatnak, hogy lássák, mi van, de lehet, hogy inkább annál is csak visszarendelnek.

De a plasztikázásra a jogot mindig tartsd fenn, ne fogadd el, hogy teljes körülmetélést alkalmazzanak, sajnos némelyik doki képes azt mondani, hogy "az a legegyszerűbb" (neki valóban) mert ugyan pár perc alatt megvan, mégis utána évekig lehetnek problémák miatta, ezért érdemes más módszerek után nézni.

Ne csinálj ebből gondot, menj el a dokihoz, ha megnézi, attól még nincs ítélet, max javaslat. Szólj, hogy ne akarják az egész fitymát lecsonkolni.

2009. dec. 19. 12:44
 10/14 A kérdező kommentje:
okés köszi :)
2009. dec. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!