Nagyon megijedtem! Elszakadhat a fék?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap este mosakodás közbe figyeltem hogy a makkot a pénisszel összekötő féken van egy 3-4 milis lyuk. Segitség mi lehez ez? elaszakadhat ? ha igen mi lesz vele? :O2014. ápr. 3. 17:46
3/9 A kérdező kommentje:
Vicces. De tényleg megvagyok ilyedve!!!
2014. ápr. 3. 17:51
4/9 anonim válasza:
jáááj jááj jáááj, nemtudom mi ez, deén haladéktalanul felkeresném az orvosom, lehet hogy apróság, lehet semmiség az egész, én is megijedtem volna. Menj el dokihoz!
6/9 anonim válasza:
sikoly.
egyébként igen elszakadhat,ezt nevezik kantárszakadásnak a túl erős huzogatástól van.
7/9 anonim válasza:
Nézesd meg dokival.
Lehet olyan jellegű a probléma, hogy plasztikázni kell, de nyilván ezt majd a doktor fogja neked megmondani, miután megvizsgált.
A doktortól ne félj, neki ez a dolga.
8/9 A kérdező kommentje:
Megnézte , azt mondta hogy nincs vele semmi baj és mondta hogy elmehetek épp csak ránézett... Na mindegy köszönöm a megnyugtatást és mindent :)
2014. ápr. 4. 16:32
9/9 anonim válasza:
Amúgy elszakadhat,de ha elszakad nem csinálnak semmit,sőt orvoshoz sem kell menni,majd meggyógyul magától,de nem egy kellemes dolog a fék szakadása.Akinek meg rövid a féke annak elvágják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!