Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a dagi csajok bámulnak csak meg, ma is annyira bámult az egyik h már megijedtem?
Az átlag és a szép csajok nem különösebben foglalkoznak velem, de a dagik mindig néznek és már elég sokszor oda is jönnek dumálgatni :S Én meg már nem tudom h meneküljek előlük, lassan már az utcára se merek kimenni.
Mit tehetnék ez ellen h ne kelljen félve kimennem?
Mi az a dagi lány?.........
Am is, ha te nem vagy egy Adonisz, akkor szerintem ne írd le őket..lehet egyik életed párja lehetne..mások véleménye gondolom jobban érdekel, mintsem megismerd milyen egy kettő..mert nem a külső a lényeg, ezt is mondhatnám, de azt is, hogy a "típus" sem
Dagit arra értem aki nagyobb nálam, terjedelmesebb, szóval legalább 80-90kg :S
Aki csak kicsit hájaska de alapvetően alacsonyabb és végkonyabb mint én, ők még bejönnek :) Elvégre egy lány még ha picit husi is akkor is vékonyabb mint egy fiú :D
Remélem érthető voltam :D
# 7/9
És kíváncsi vagy a válaszra? Én őszintén megmondom neked. A többség nem meri nyíltan felvállalni, hogy a dagi/kövér, 80kg-os ducika (mindegy hogy nevezzük) NEM jön be. Van pár ember aki azt mondja, és nem hazudik de ez inkább olyan korosztály aki elvált, vagy felnőtt és anyagi hátteret is beleszámítva nem a teltség a fő ideál.
De elmondom neked hogy ettől függetlenül az ideálról való véleménynyilvánítás az egyik legálszentebb dolog, lányoknál is. Ha valaki erről értekezik, akkor legtöbbször hazudik, és úgy beszél hogy azzal magának ne ártson. Ilyen az hogy elfogadja a túlsúlyt, ha a belső megfogja. Nagy tartása van, nem ad esélyt olyannak, akinek a sokadik lenne, ez is kamu, ugye tudjuk hogy aki megteheti, az felszedhet szinte bárkit, csak jól kell csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!