Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a dagi csajok bámulnak csak meg, ma is annyira bámult az egyik h már megijedtem?
Figyelt kérdés
Az átlag és a szép csajok nem különösebben foglalkoznak velem, de a dagik mindig néznek és már elég sokszor oda is jönnek dumálgatni :S Én meg már nem tudom h meneküljek előlük, lassan már az utcára se merek kimenni.
Mit tehetnék ez ellen h ne kelljen félve kimennem?
2012. dec. 8. 19:13
11/12 anonim válasza:
Ha valaki túl őszinte, azt még itt is lepontozzák, hogy mekkora egy paraszt (szintén álszentek). Ennyi a történet :)
12/12 anonim válasza:
Vigyázz, lehet fel akarnak zabálni... De most komolyan, nem lehet, hogy megesett egy-kétszer a dolog, hogy megbámultak és te erre élezed ki? Pl. meglátsz egy duci csajt az úton és már te kezded bámulni, nem bámul-e? Mert ha engem bámul valaki, azt én is megnézem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!