Túlzott szőrnövekedés ellen mit lehet tenni?
Fiú vagyok, lassan 17 éves leszek.. Sajnos valamilyen oknál fogva (gének?) olyan túlzott szőrnövekedésem van, ami zavaró, és nem mindennapi. 13 éves korom óta borotválkozom, de van, hogy manapság 1 héten már 3-4x is kell borotválkoznom, mert olyan szinten nőnek a szőrszálak, hogy ez zavar. Este borotválkozom, majd reggel azt veszem észre, hogy a pár milliméteres szőrszálak már megjelentek, ami személy szerint engem nagyon zavar. 14-15 éves korom óta muszáj vagyok szinte hetente kiszedetni a szemöldökömet, ugyanis összenő, nagyon gyorsan.
A családból senki nem volt ilyen.
Kérdésem: mit lehetne ellene tenni, esetleg lassítani a növekedést, mint a többi kortársamnak? bármilyen ötletet, tippet, praktikát meghallgatok..
Jól van, aki a hormonszintre hivatkozott, nyomtam nekik a piros kezet...
A rákos f..sznak kell hülyeségeket irkálni?
Mik vagytok ti, endokrinológusok?
Ez genetikai hajlam, még ha vissza is szorítod már a tesztoszteron szintedet alacsonyra, akkor is erősen fog nőni.
De meg ne próbáld valamivel.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Alapból azért nem szeretnék mindenhol szőrös/borostás lenni (és ezért is zavaró számomra), mivel úgy gondolom az alkatom nem igazán megfelelő rá. 55-60 kiló között mozgok, alkatom is elég vékony, és szerintem a kicsit teltebb, "férfiasabb" srácoknak jobban áll(hat) a szőr.
Más testrészeiddel mi a helyzet,ott is nagyon szőrös?
Én is hasonló cipőben járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!