Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez? Péniszgomba, herpeszvír...

Mi ez? Péniszgomba, herpeszvírus vagy mi a fene? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 vagyok.Tegnapelőtt vettem észre, hogy állandóan kisebesedik a péniszem, csak úgy magától. A herémről jön le a bőr, rohadtul fáj ha hozzáérek. Nem tudom ez milyen betegség, hogy magától kisebesedik. Valaki legyen szíves megmondani nekem!

2014. márc. 18. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
18%

Kangörcs fiam. Gondolom sokat fantáziálsz a p.i.n.á.n

Vagy verd ki vagy dugj. De ha 1 kád jó meleg vízbe beleülsz akkor az segít.

2014. márc. 18. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt mi így interneten keresztül elég nehezen tudjuk látatlanba megmondani. De mondd anyukádnak, és menjetek el urológushoz, ő majd megvizsgál és megmondja.
2014. márc. 18. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőrgomba elképzelhető, ha nem szellőzik kellőképpen és műszálas az alsónadrág, vagy sokáig van izzadt állapotban. Bóraxos, bórvizes gyakori letörlés, szárazon tartás, műszálas fehérnemű kerülése, illetve gombásodás ellen használatos hintőpor (Mycosid) alkalmazása.
2014. márc. 18. 22:38
 4/4 Joci_27 válasza:
ciki, nem ciki, mindenképp el kéne menni vele orvoshoz!
2014. ápr. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!