Mivel kezelhető a szájban lévő herpeszvírus okozta afta?
Figyelt kérdés
2 éves kisfiamnak ilyenje van, az orvos nem írt rá semmit. Mit lehet tudni erről a betegségről, mivel tudom gyorsítani a lefolyását, egyáltalán meddig tart, nagyon fertőz? Strandra (Balcsi) lehet vele menni? Köszi2010. júl. 8. 14:51
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt,ugy tudom fertőző,kb1-2 hét mire múlik,nekem a fül-orr-gégén kenték be valami szerrel attól rögtön összehúzódott.Érdemes felhivni egy ilyen orvost mert bocsi de a szer nevét nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Alapvető tévedés: a herpeszvírus nem okoz aftát. A kettő két külön dolog. Amúgy semmi különös kezelést nem igényel, elmúlik 5-6 nap alatt.
3/5 anonim válasza:
Nekem nemrég volt aftám. A fogdoki Gengigel gélt írt ki (3500Ft körül), de jó rá a Phlogosol oldat is, ami csak 7-800ft.
4/5 anonim válasza:
Sajnso nem igazán tudom, h mivel kezelhető, de állítólag attól lesz, ha az ember túl sok fehér kenyeret eszik.
5/5 anonim válasza:
Nekem 7-fön kihúzták a fogam,kedd reggel mikor felébredtem már az ajkamon volt.Állitólag azért mert mikor az injekciót beadta éreztem közbe hogy folyik ki belöle vissza és ment a számra is pedig kiöblitettem mert éreztem az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!