Hajhullási probléma.2. Mitől lehet még mindig ez?
Figyelt kérdés
Szóval meghullott a hajam 2013 elején még sokszor volt gond a fogammal bár én mindig reggelente ugy állítottam fel a hajam hogy levizeztem az egészet. Volt 1 rossz fogam egészen szeptemberig ami kiderült igazából sipolyos volt gyulladt csak hát ugye a 3. fogorvos tudta megállapítani a többi nem. Ezt szeptemberbe kivették. TUdom hogy nekem nagyon dús hajam volt sajnos már csak volt. Igazából nem nagyon látszik de mosás elteltével 2 nap után azért igen meg mikor jobban megnézem és a fodrászom is észrevette. Volt vérvétel minden tökéletes egyedül a Triglicerid szintem 1,71. Fül orr gégészeten pedig minden tökéletes egyedül a mandulámat javasolták hogy szedessem ki mert hogy kicsit roncsolt az egyik vagy én nem tudom mit állapított meg rajta. ( egyszer volt mandulagyulladásom kis koromban meg egyszer körülbelül egy fél éve többször nem) Nem tudom mért mondták. Voltam a bőgyógyásznál hát nagyon semmit se segitett csak megnézte hogy huzásra vagy satöbbire hullik a hajam e vagy sem. És nem hullik hiába huzgálom és mosásnál is pár száll ami kihullik a hajamból. Egyszerűen csak meghullott egy kis idő alatt és kész megált azóta ilyen és zavar már eléggé és rossz is. Elöl hullott meg kicsit fejtetőn. A családban mindenkinek nagyon dús a haja még a tatámnak is persze csak ő már ősz :). Mit csinálhatnék vele? Még azt se mondta el hogy megvannak e a hajhagymáim vagy sem.2014. márc. 9. 19:26
1/5 anonim válasza:
Menj el egy korrekt hajgyógyászhoz, aki egy kamerával megvizsgálja a fejbőrödet és meg tudja mondani, hogy vannak-e kis hajaid, amiknek meg kéne nőniük, és amik aktív hajhagymákra utalnak. Ha talál lerakódásokat a fejbőrödön, vagy tápanyaghiány jelét a hajszálaidon, akkor segíteni is tud, hogy visszadúsuljon. Én Rabóczky Gyöngyit ajánlom, nekem ő nagyon sokat segített.
2/5 A kérdező kommentje:
És ő hol lakik?
17/f vagyok!
2014. márc. 9. 20:09
3/5 anonim válasza:
Budapest
Ha neten rákeresel, meg fogod találni.
4/5 A kérdező kommentje:
250km re lakok tőle! Sajnos
2014. márc. 10. 15:55
5/5 anonim válasza:
Hát vannak máshol is hajgyógyászok, de sajnos én mást nem ismerek megbízhatót, talán valaki más tudna neked mondani. Én még jártam a Gyöngyi előtt másnál is, de az pl. csak a lehúzásra ment és emellett sem ígért semmi megnyugtatót, csak hadovált. Szerintem kérdezősködj arról, hogy valaki a környéketeken tud-e rendeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!