Álmomban a feleségemmel álmodtam, hogy eggyütt voltunk, és orgazmusom volt! Normális ez? Lefekvés előtt kívántam, de nem voltunk eggyütt.
Hali!
Így van! Ez az éjszakai magömlés, amikor alvás közben szexuális álmot látsz, amit valóságként élsz meg, erre izgulsz fel természetesen, majd elélvezel. Aztán reggel felébredsz és ott van a folt a pizsamádon, alsógatyádon vagy az ágyneműn. Itt előzményként ugye fantáziáltál az asszonyról, ez lehetett az egésznek akár az előszele is...
Akik rendszeresen élnek nemi életet - nem tudom, elmondod-e, hogy az asszonnyal mennyi időnként szeretkeztek és mennyire elégülsz ki (mert semmi közöm hozzá) - azoknál ritkán fordul elő. Viszont akik ritkán szexelnek, vagy pedig hozzászoktatták magukat a napi többszöri orgazmushoz, de néhány napig szüneteltették a szexet, azoknál gyakrabban fordul elő a pollúció (utóbbi esetben a szex elvonási tüneteként is jelentkezik).
Ez egy teljesen normális dolog.
Nem tudom mennyi vagy most, de egy picit nekem is furcsa, ha nem emléxel arra, h. átélted vna...pedig minden serdülő fiúnál előfordul a nemi érés kezdetén 1x.
Persze, senkinek nincs joga hibáztatni azért, mert még nem éltél át ilyesmit, viszont itt hadd kérdezzem meg tőled, mint friss élményes, hogy...
- Így először milyen volt?
- Mennyiben volt ez másabb a szeretkezéseidhez képest?
- Bár eddig még azt mtad, h. nem élted át, de azért hallottál már az éjszakai magömlésről ezelőtt?
- Ha igen, mire számítottál, és ahhoz képest ez milyen volt?
A kérdező kommentje:
Lehet hogy nálad ez normális, így tizenévesen, de én hozzá szoktam, hogy nőbe élvezek, nem az ágyba vagy a zsepibe, mint te!
(23:13 vagyok)
ÉN LÁNY VAGYOK,NEM ÉLVEZEK SE ZSEPIBE,SE NŐBE XDD de azért olyan hülye se vagyok,hogy ne tudjam,hogy ez egy létező dolog,7-es biosz anyag,már bocsi,ezt mindenki tudja
Nah...előbb utóbb mindent el kell kezdeni, és ami igaz, az igaz: jobb későn mint soha. Azért ne bántsátok a Kérdezőt, T. hozzászólók, mert nem tudta, v. elfelejtette. Való igaz 7. osztályos biosz anyag, de nem mindenkit érdekel, pláne azokat nem, akiknek a szexuális életük kielégítően aktív.
Sztem kellően elfárad6tál fizikailag, ill. szexelvonási tüneteid lehettek, azért következett ez be, eddig ugyanis levezetted a feszültséget kedves feleségeddel. Egyébként ez is úgy műxik, mint a véradás utáni állapot: Leveszik az egység (4-4,5 dl) vért, a keringés pedig próbálja mihamarabb utolérni magát, és pótolni a kiesett vérmennyiséget. Ha vki nem tartja be az előírt 2-3 hónapot, hanem akár gyakrabban adna vért, a szervezete hozzászokik ahhoz, hogy egyre gyakrabban kell vérsejteket előállítani. Ez a spermiumtermelésnél is uígy van, annyi különbséggel, hogy minekünk nem kell tűt szúrni a fütykösünkbe ahhoz, hogy levegyük a kívánt spermamennyiséget, hanem magától kilöki...álmodban.
Előbb-utóbb úgy látszik neked is meg kellett ezt tapasztalnod... úgyhogy üdv a klubban... :-D
Amúgy milyen (élmény) volt számodra az éjszakai magömlés? Hogy élted meg?
A gyerkőchöz meg szívből gratulálunk, - kiváltképp így Karácsony előtt - és sok boldogságot velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!