Az a problémám hogy nagyon könnyen izzadok és nem tudom miért szerintetek? F/23
Az izzadás nem más ,mint a test normális hőfokon tartása .
Ahogy a szervezet,az izmok dolgozni kezdenek,nagyobb hőt váltanak ki.A szervezet égeti el a bevitt tápanyagot.
Mindenkinek másképp viszonyul a szervezete ehhez.
Én is nagyon izzadékony vagyok .
Én is izzadékony vagyok, és ezzel nincs gond. A szervezeted érzi, hogy mikor mennyire kell, hogy beállítsa a hőmérsékletét. Edzésnél még a tenyerem is megizzad, szóval nagyon érdekes tud lenni, ezért nekem a kesztyű az kizárva, mivel felázik a bőr a tenyeremen. A legrosszabb pedig a buszozás, amikor csak úgy csorog rólam, szinte már szégyellem, de ez a természetes.
Öltözködésnél próbálok minél rétegesebben öltözni, hogy tudjak réteget levenni ha elkezdek izzadni, kerülöm a műanyag ruhadarabokat.
Használtam amit az előző ajánlott:
solution antisudorica
Nekem nem vált be, de egy ismerősömnek bevált, és nagyjából azt mesélte, mint az előző ír. Egy próbát megér, de mondjuk nem éld bele magadat, de háta.
Illetve csináltak nekem külön is a patikában, azaz saját keverésűeket is, de maximum a lábam nem izzadt tőle, amit mondjuk nem volt ellenemre, de mindenhol máshol izzadtam.
" olyan rosszul érzem magamat főleg ha elmegyek bulizni vagy koncertre"
Ez ismerős nekem is. Fogadd el, nem tudok mit mondani. Tényleg sok mindent próbáltam, de nem igazán segített nekem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!