Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az a problémám hogy nagyon...

Az a problémám hogy nagyon könnyen izzadok és nem tudom miért szerintetek? F/23

Figyelt kérdés
JA és rendesen öltözködök meg eszem is . Meg kisebb fizikai munka után is már le izzadok. Előre is köszi

2014. márc. 6. 06:50
 1/7 egySanyi válasza:
Nem vagy ezzel egyedül.
2014. márc. 6. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Az izzadás nem más ,mint a test normális hőfokon tartása .

Ahogy a szervezet,az izmok dolgozni kezdenek,nagyobb hőt váltanak ki.A szervezet égeti el a bevitt tápanyagot.

Mindenkinek másképp viszonyul a szervezete ehhez.

Én is nagyon izzadékony vagyok .

2014. márc. 6. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is izzadékony vagyok, és ezzel nincs gond. A szervezeted érzi, hogy mikor mennyire kell, hogy beállítsa a hőmérsékletét. Edzésnél még a tenyerem is megizzad, szóval nagyon érdekes tud lenni, ezért nekem a kesztyű az kizárva, mivel felázik a bőr a tenyeremen. A legrosszabb pedig a buszozás, amikor csak úgy csorog rólam, szinte már szégyellem, de ez a természetes.

Öltözködésnél próbálok minél rétegesebben öltözni, hogy tudjak réteget levenni ha elkezdek izzadni, kerülöm a műanyag ruhadarabokat.

2014. márc. 6. 14:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) én is buszozok és rólam is csurog a víz meg a kezem majdnem mindig nyirkos és olyan rosszul érzem magamat főleg ha elmegyek bulizni vagy koncertre akkor viszek egy Pót inget vagy pólót :(
2014. márc. 6. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos van ilyen,ha hónaji izzzadásod van én a solution antisudorica kipróbálását javaslom.Én régen folyton levízesedtem és semmi nem segített,megvettem a gyógyszertárban 300-400 ft kb. ezt és bebvállt.A lényeg eset fürdés után használom,aznap bororvált hónajon nem szabad mert kicsíphet.Tehát egy pálcikával,cuccával,vagy wattával a hónajra,hasra,vagy tenyére fel lehet kenni,én hónajra,és hasra használtam csak és kész,utána se sprayt se mást ne használj,másnap meg sima eddig használt spraydet,meg dezzodorodat használd.Eleinte 2 naponta kentem aztán hetente egyszer és most havonta kell hasznánom ha úgy érzem hogy erősebben izzadok.
2014. márc. 8. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Használtam amit az előző ajánlott:

solution antisudorica

Nekem nem vált be, de egy ismerősömnek bevált, és nagyjából azt mesélte, mint az előző ír. Egy próbát megér, de mondjuk nem éld bele magadat, de háta.

[link]

Illetve csináltak nekem külön is a patikában, azaz saját keverésűeket is, de maximum a lábam nem izzadt tőle, amit mondjuk nem volt ellenemre, de mindenhol máshol izzadtam.

" olyan rosszul érzem magamat főleg ha elmegyek bulizni vagy koncertre"

Ez ismerős nekem is. Fogadd el, nem tudok mit mondani. Tényleg sok mindent próbáltam, de nem igazán segített nekem semmi.

2014. márc. 8. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és a véleményeket.
2014. márc. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!