Az első 2 lengőbordám kifele áll, ez miért lehet? És lehet ellene valamit tenni? Próbálom sok has, edzéssel eltüntetni. És nem sok sikerrel. ) :
Küldj egy képet szemből!
Lehet, hogy tölcsérmellkasod van. De nem biztos innen oldalról. Ha az van, az nem túl jó, de van rá gyógyír.
Hány éves vagy?
Ja, ha mégis tölcsérmellkasod lenne, ahogy az nekem oldalról tűnik, az ellen az úszás a legjobb megoldás.
15 éves vagyok.. osztály társamnak tölcsérmellkasa van és kicsit másképp néz ki a mellkasa mint az enyém.. hát reménykedek.. kiskoromba viszont teljesen normális volt a bordám.. és ha sovány lennék akkor se kéne kint lennie ennyire, ha jól tudom.. szóval reménykedek h nem az
Hát, a kép alapján akármi lehet... De ha az is, amit nem tudok biztosra, akkor sem súlyos. Nem lesz itt gond!
Vaze kicsit fura hogy más férfiaktól kérek neten félmeztelen fotókat... :)
Hm, azt nem tudom pontosan, de szerintem jó az is. A lényeg, hogy nagy levegőket kell venni tüdőre, és erősíteni az izmokat. Dohányzás persze ugrik.
Körülbelül ennyit tudok róla, remélem, segített valamelyest.
Hát én a dohányzásnak alapból nagy ellensége vagyok :D
és köszi a válaszokat mindenkinek!
azt hiszem ez a tyúkmell
de lehet, hogy nem
orvos mit mondott?
szerintem operálható
az utolsó válaszadónak írom hogy nem a kérdező melléről volt szó hanem a bordáiról
amúgy ha akarod megkérdezem a haveromat hogy ő mit cisnál ellene ha csinál mert FULL ugyanaz a kettőtök mellkasa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!