Hogyan lehet leoldani a fitymáról és a makkról a rárakódott ondót?
A legjobb választ a 9 írta,ha így tisztítod akkor nem marad ott semmi .Nem is akarom tőle elvenni a dicsőséget.
Amit a 4 es írt,az meg kicsit elszomorító.Fogalma sincs egy ilyen műtétről.Az lenne a jó ,ha előtted ő esne át ilyenen.Most nem a fájdalomról írnék,mert az valóban nincs azalatt a 20-30 perc alatt,amíg a műtét tart.A műtét utáni időszak a nem mindegy .Arról nem beszélve ,lelkileg is megviseli az embert ez,sokkal jobban ,mint egy lágyék sérv műtét.Fiuk ,akinek ilyen volt,cáfoljatok meg,nem e így van.Vagy nálatok ez 1-2 perces volt valóban? Nekem írtak az ezen átesettek valótlan ?
hát ha ernyedten sem tudod hátrahúzni akkor orvoshoz kellene vele menni, és minél előbb túlesni rajta
gondolom nem akarsz jó kis péniszrákot
Én nem vagyok a műtét ellen, de azt állítani, hogy 3 nap pihentetés után már simán mehetsz iskolába, vagy munkába az finoman szólva is túlzás! Valóban rövid "rutinműtét", de ennyire nem kell elbagatellizálni!
Ha úgy érzed, hogy a műtétet az iskola/munka miatt inkább későbbre időzítenéd az is teljesen érthető! De egy orvost aki tanácsot adhat, addig azért érdemes lenne felkeresni! És amennyire lehet vigyázni kell, hogy ne gyulladjon be! Egyébként a kamillás főzeten kívül még a betadine oldatot is szokták ajánlani, mert azzal fertőtleníteni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!