Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet leoldani a...

Hogyan lehet leoldani a fitymáról és a makkról a rárakódott ondót?

Figyelt kérdés
Elég súlyos fityamszűkületem van egy ideje.Tervezek elmenni az urulógushoz csak így nem szeretnék ,hogy tiszta ondó.A makkom fele csupa fehér és a fitymám belseje és a vége is kívülről.Gondolom akkor lett olyan amikor maszturbáltam és belefolyt és mivel fitymaszűkűletem van nem tudtam letörölni.Mivel lehetne ezt leoldani?

2014. márc. 3. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A legjobb választ a 9 írta,ha így tisztítod akkor nem marad ott semmi .Nem is akarom tőle elvenni a dicsőséget.

Amit a 4 es írt,az meg kicsit elszomorító.Fogalma sincs egy ilyen műtétről.Az lenne a jó ,ha előtted ő esne át ilyenen.Most nem a fájdalomról írnék,mert az valóban nincs azalatt a 20-30 perc alatt,amíg a műtét tart.A műtét utáni időszak a nem mindegy .Arról nem beszélve ,lelkileg is megviseli az embert ez,sokkal jobban ,mint egy lágyék sérv műtét.Fiuk ,akinek ilyen volt,cáfoljatok meg,nem e így van.Vagy nálatok ez 1-2 perces volt valóban? Nekem írtak az ezen átesettek valótlan ?

2014. márc. 3. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
A fitymaszűkülettel nemcsak hogy nem lehet normális nemi életet élni, hanem egészségileg is nagyon káros lehet. Megoldása műtéti: a fityma eltávolítása (körülmetélés) ami a leggyakrabban végzett rutinműtét. Egyátalán nem fájdalmas, max kellemetlen, kb 30 perc és a gyógyulás 4-6 hét. Menj el a legközelebbi Urológiára, nem kell beutaló. Ott majd megmondják, hogy mit kell tenned.
2014. márc. 4. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:

hát ha ernyedten sem tudod hátrahúzni akkor orvoshoz kellene vele menni, és minél előbb túlesni rajta

gondolom nem akarsz jó kis péniszrákot

2014. márc. 4. 10:01
 14/18 A kérdező kommentje:
el fogok menni csak nyáron szeretnék mert akkor lesz elég időm pihentetni.
2014. márc. 4. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Pihentetni?? Majd a műtét után pihenteted pár hétig! Az első hét a kellemetlen maximum, ha pénteken van a műtét akkor hétfőn már simán tudsz iskolába menni vagy dolgozni. Ne várj hónapokig, visszafordíthatatlan folyamat alakulhat ki!
2014. márc. 5. 08:14
 16/18 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy a műtét után
2014. márc. 5. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok a műtét ellen, de azt állítani, hogy 3 nap pihentetés után már simán mehetsz iskolába, vagy munkába az finoman szólva is túlzás! Valóban rövid "rutinműtét", de ennyire nem kell elbagatellizálni!

Ha úgy érzed, hogy a műtétet az iskola/munka miatt inkább későbbre időzítenéd az is teljesen érthető! De egy orvost aki tanácsot adhat, addig azért érdemes lenne felkeresni! És amennyire lehet vigyázni kell, hogy ne gyulladjon be! Egyébként a kamillás főzeten kívül még a betadine oldatot is szokták ajánlani, mert azzal fertőtleníteni tudod.

2014. márc. 5. 16:04
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2014. márc. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!