A fitymáról le kell húzni a bőrt teljesen? Nekem merevedési állapotban csak a makk pereméig se megy le teljesen.
A fitymáról le kell húzni a bőrt végig? Ha igen, akkor az a baj, hogy nekem merevedési állapotban csak a makk pereméig se megy le teljesen a bőr.
Esetleg így?
Megfogalmazom neked rendesen!:
Szal:
A fitymáról a bőrt teljesen le kellene húzni? Nekem merev állapotban még a makk pereméig sem megy le, nem hogy teljesen!
A kérdésemre:D a válasz:
HA 13-14 éves vagy, akkor van esély arra, hogy ha fitymaszűkületed van, akkor elmúljon nyom nélkül, de ha már kinőttél a kamasz korból és súlyosnak látod a problémát(zavar a szexben, vagy egyéb esetben), akkor el kell menni urológushoz és körül kell metéltetni magad!
HA pedig csak rövid a féked és zavar a szexben, vagy más dologban, akkor el kell menni urológushoz és Ő majd átvágja a féked és minden jó lesz, ha pedig nem zavar, akkor nincs gond, nem kell vele foglalkozni!
nemár mindenki a szűkülettel jöjjön.......mindenkit ész nélkül küldtök körülmetélésre....először a RÖVID FÉK-re kéne gondolni, az ugyanis nem igényel metélést, és gyakoribb probléma mint a szűkület.
úgyhogy kedves kérdező, először vizsgáld mega fékedet, h neme azmiatt nemtudod hátrahúzni.
ha igen, az nemakkora probléma, deha zavar akkor orvos bemetszi neked, aztán jólesz.
Elképesztő, ami itt folyik. Valaki beírja, hogy valami baja van és jönnek a körületélős oldal buzgó reklámozói és mindenre egyből válaszolják, hogy "körül kell téged metélni" ez valami Monthy Python - jelenet? Vagy mi?
Mert viccnek elég rossz, barbár csonkolást reklámozni olyanoknak, akik ráadásul esetleg kisebb vagy nagyobb bajban vannak :(
Miért nem moderálják ezeket ki innen?
Komolyan, röhej....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!